Vil du gi en tier pr. seier?

SUPER-STAMME: Butterfly-stammen Jun Mizutani Super ZLC Off trekkes ut blant alle som bidrar med en tier pr. seier!

SUPER-STAMME: Butterfly-stammen Jun Mizutani Super ZLC Off trekkes ut blant alle som bidrar med en tier pr. seier!


Jevnaker Bordtennisklubb har distriktets eneste eliteserielag. Det koster å konkurrere på toppnivå, så vi spør om DU vil bidra med inntil 500 kroner. Alle bidragsytere er med i trekningen av en nesten ny Butterfly-stamme til kr 3690,-.

Deltakelsen på ypperste serienivå i Norge kostet laget ca. 70 000 kroner i 2016/17-sesongen.

Inneværende sesong legges det opp til et budsjett på samme nivå. Olof betaler i utgangspunktet alt gjennom sitt foretak, men håper denne kampanjen bidrar til å lette litt på den økonomiske byrden.

En tier pr. seier betyr at du betaler ti kroner for hver enkeltseier (single + double) som JBTKs lag oppnår gjennom sesongen.

Sist sesong vant JBTK 38 single- og doublekamper. Med samme antall seirer i 17/18-sesongen vil en tier pr. seier koste deg 380 kroner.

For å eliminere all risiko, setter vi et tak på 500 kroner som maksimal støtte dersom du tegner deg som bidragsyter.

Faktura for støtte sendes ut etter siste seriekamp våren 2018.

Ved å skrive inn navn, e-postadresse og besvare e-postmeldingen jeg får fra lagleder Olof Götestam, lover jeg å betale ti kroner pr. seier opptil maksimalt kr 500,-.

    Ditt navn (obligatorisk)

    Din e-postadresse (obligatorisk)

    Jeg bidrar herved med ti kroner pr. enkeltkamp JBTK vinner i eliteserien 2017/18. Maksimalt 500 kroner, som jeg betaler våren 2018. E-postmeldingen jeg mottar fra lagleder Olof Götestam skal jeg besvare for å bekrefte min støtte