Siste nytt 2002/03

Stevnereferater:
2004/05 | 2003/04 | 2002/03 | 2001/02 | 2000/01 | 1999/00 | 1998/99
Siste nytt:
2004/05 | 2003/04 | 2002/03 | 2001/02 | 2000/01 | 1999/00 | 1998/99
Linker til artikler på forrige hjemmeside (2005-2014)

SISTE NYTT 2002/03

29/06/03:To nye Lafton-scoringer for Nybergsund i går, i 2-2-kampen borte mot Oslo-laget Mercantile. JBTK-spilleren er dermed oppe i åtte nettkjenninger i 2. divisjon i år. En annen JBTK-spiller, Eirik Hæhre, spilte sin aller første hele kamp for Jevnaker  i 3. divisjon i går. JIF vant 2-0 borte mot Søndre Land og topper tabellen.

27/06/03:Anders kom til finalen i sin klasse i den avsluttende turneringen på Stiga-leiren i Skien. Han vant begge de to første puljene, og tok seg til finalen via videre cupspill. Eikers Vegard Sandberg ble for sterk i den siste kampen.

27/06/03:I dag kommer ungdommen tilbake fra Skien, og i morgen håper vi å få tilgang til vårt sommerlokale i samfunnshuset. PS! Eliteserielagets spilleskjorter med spillernes navn samt JBTK-logoen er på vei fra Tyskland!

23/06/03:Vi har fått lov til å låne lokalet til pensjonistforeningen i samfunnshuset i sommer. Thomas satser på en befaring onsdag ettermiddag, og en treningsøkt eller to med André og Jon Arne i løpet av uken. Fra neste uke setter vi opp en treningsplan, for da er sommerleir-gutta tilbake fra Skien!

22/06/03:I dag starter Stiga-treningsleiren i Skien, med ni spillere fra Jevnaker på plass: Aleksander Rønning, Thomas Sannes, Yi-Hsiung Su, Sandro Velimir, Anders Hellum Freitag, Eirik Hellum, Sanjin Rupic, Håvard Hellum og Gudbrand Haugland. Einar, Mari og Serif kjører gutta til Telemarks hovedstad. Lykke til, gutter!

21/06/03:JBTK-spillere og ledere stilte mannsterke opp i forbindelse med våre aktiviteter på Jevnaker-dagene i dag. Nærmere 30 JBTK-medlemmer var innom i større eller mindre grad, der vi hadde rigget opp to bord på Nesbakken i Jevnaker sentrum. Heldigvis fikk vi plass i et stort telt, der ett bord ble brukt til å spille og det andre var arena for en suksessrik «Ping-pong»-konkurranse. Vi fikk inn totalt 715 kroner, og takker Sparebank 1 Jevnaker Lunner, HemoCue, Oves Farve og Interiør og La Mote for flotte premier. Anders Hellum Freitagstakk av med hovedpremien for dagens høyeste poengsum. Tre baller i tierbøtta ble belønnet med bag, toalettveske og mange par sokker. [BILDEGALLERI – årsmøte/grillfest/sesongavslutning]   [BILDEGALLERI – Jevnaker-dagene]

21/06/03:Lars Lafton er skikkelig på gang om dagen – på fotballbanen. I dag scoret han sitt sjette mål for sesongen, da hans klubb Nybergsund spilte 1-1 mot serieleder Kongsvinger i 2. divisjon avdeling 2.

21/06/03:I dag er vi på plass på Nesbakken, i forbindelse med Jevnaker-dagene. Thomas, Aleksander, Einar og Thomas rigger bord fra kl. 10.00, og flere kommer til etter hvert. Vi har fått masse premier til «Ping-pong»-en fra Sparebank 1 Jevnaker Lunner. Bilder og omtale fra dagens aktiviteter samt gårsdagens årsmøte og grillfest legges ut i kveld – følg med!!!

20/06/03:Sigurd Sørensen ble gjenvalgt som formann på kveldens årsmøte i Jevnaker BTK. Grethe Sørensen ble gjenvalgt som sekretær, Thomas Møller som kasserer og Per Ole Rønning og Einar Hellum som styremedlemmer. Aleksander Rønning og Eirik Hæhre går ut av styret, mens nye medlemmer er Serif Rupic og Jon Arne Svendsen. Sistnevnte sto for flott underholdning med framføring av de to JBTK-sangene han har komponert, og det ble servert deilig grillmat utover kvelden på den idylliske hytta til Sørensen. Etter grillfesten fraktet Einar, Thomas, Yi-Hsiung og Jon Arne to bord med tilbehør fra Toso skole til Nesbakken, der vi skal vise oss fram i morgen. PS! Bilder fra årsmøtet/grillfesten/sesongavslutningen kommer på lørdag!

20/06/03:Hovedterminlisten for neste sesong er klar.

19/06/03:Kun én dag igjen til årsmøte, sesongavslutning og grillfest! Ca. 25 personer har meldt sin ankomst til Sørensens koselige hytte på vestsiden av Randsfjorden. Lørdag skal vi frakte to bord til Jevnaker sentrum og vise oss fram. Dersom været tillater det, blir det mulig å ta NBTFs teknikkmerker.

16/06/03:Én god og én dårlig nyhet i dag. Den gode er at vi får lov til å rigge opp to bord og vise oss fram på Jevnaker-dagene på Nesbakken lørdag, der vi kjører «Ping-pong»-konkurranse med premier fra Sparebank 1 Jevnaker Lunner og hvor alle som ønsker kan forsøke seg på NBTFs teknikkmerker i gull, sølv og bronse. Den dårlige nyheten er at vi ikke får lov til å trene på Bergerbakken skole. Per Ole skal imidlertid se om han kan fikse et annet treningslokale i sommer.

15/06/03:Anders Hellum Freitag er den første som har kjøpt to belegg fra klubbens lager. Han bestemte seg i dag for to Tibhar Speedy Spin-belegg, som skal limes på hans gamle stamme før han drar på sommerleir i Skien neste søndag. PS! Beleggene koster kun kr 200,- pr. stk.

13/06/03:Kveldens styremøte varte i ca. to timer, og var positivt på flere måter. Einar, Thomas, Grethe, Sigurd, Serif og Aleksander ble blant annet enige om å forsøke å få innpass med et bord på Jevnaker-dagene neste helg (lørdag 21. juni). Dersom det lar seg gjøre, ønsker vi å holde oppvisning, la alle som vil prøve seg og tilby en variant av Kobra BTKs «Ping-pong». Status i forhold til neste sesongs eliteseriestall ble presentert og vi diskuterte muligheten for å ansette en trener. Informasjon om vår virksomhet skal sendes ut til 72 bedrifter i nærområdet, med forespørsel om sponsing, salg av bord, med mer. Som en gimmick for å fange oppmerksomheten, legges en bordtennisball med i hvert brev. NB! Vi går trolig for å bruke gymsalen i Toso skole til våre tre hjemmekamper i eliteserien. Søknad om å disponere gymsalen på de tre aktuelle datoene sendes av Grethe. Hun søker også om treningstider på Toso skole fra høsten, der vi ønsker å ha 3-4 timer på minst én av våre tre treningsdager. Dersom vi får orden på treningsopplegget for de yngre, vurderer vi også å søke om en dag eller to på Bergerbakken skole.  PS! Det ser lovende ut i forhold til en avtale om to ukentlige treninger på Bergerbakken skole i sommer.

13/06/03:50-øringene er telt opp pr. 1. juni, og bidraget ble nøyaktig 200 kroner. Dermed er vi oppe i 6651 kroner. Siste nytt i forhold til robot-kjøp, er at vi skal undersøke prisen på den nye Tibhar-modellen. Det blir garantert kjøp av robot innen sesongstart til høsten!

12/06/03:Alle medlemmer inviteres til årsmøte og grillfest på vestsiden av Randsfjorden (5,2 km fra Rema) fredag 20. juni kl. 18.00!

12/06/03:Husk å selge aksjer i sommer! Be venner og kjente gå inn på hjemmesiden og bestille aksjer for å støtte satsingen på eliteserielaget og klubbens unge spillere!

11/06/03:Er du interessert i å ha et bordtennisbord hjemme? Gjennom JMK Bordtennis kan vi nå tilby flere modeller til ålreite priser[Oversikt]

10/06/03:Meget viktig styremøte avholdes på Toso skole fredag 13. juni kl. 19.30. Årsmøte og grillfest er planlagt til fredag 20. juni, på Sørensen-hytta Bergheim.

09/06/03:Thomas og Aleksander er tilbake etter tre dagers spill i Göteborg. Thomas kom på 5. plass i breddeklassen i Gutter 15, mens Aleksander ble nr. 11 i åpen.

06/06/03:Sommer og sol har tatt overhånd – bare fire spillere møtte opp på kveldens trening; Einar, Thomas M., Sanjin og Yi-Hsiung. I skrivende stund vet vi ikke om det blir flere treninger i sommer, ei heller hvor de neste eventuelt blir, men vi håper!

06/06/03:I dag reiser våre B-72-spillere Thomas og Aleksander for å delta i Göteborg Cup, som varer fra lørdag til mandag. Lykke til!

05/06/03:Forslag til terminliste i eliteserien 2003/04 er sendt ut til klubbene. Det blir tre hjemmekamper på Jevnaker. Nå består utfordringen i å lage spektakulære arrangementer, helst et annet sted enn Toso skole og med en innramming eliteserien verdig.

04/06/03:Gjennom vår avtale med JMK Bordtennis, kan vi nå tilby spesialpris på utvalgte belegg. Ta kontakt med Thomas, dersom du vil kjøpe. Følgende belegg koster kr 200,-: Tibhar Rapid, Tibhar Rapid Soft, Tibhar Rapid D-Tecs, Tibhar Speedy Spin, Tibhar Speedy Soft og Tibhar Vari Spin. Følgende koster kr 250,-: Tibhar Grass Devil og Dr. Neubauer The Wall. To Globe 999-belegg til kr 150,- er forbeholdt Lars Jarlebrand.

04/06/03:Fredag blir siste treningsdag denne sesongen, dersom vi ikke når fram med vårt behov om én ukentlig trening i hele sommer. Styret har vedtatt at vi skal søke kommunen/skolen om dette, men vi har fortsatt ikke fått noe svar.

01/06/03:Eirik Hellum og Yi-Hsiung Su tok hver sin 5. plass i Gutter 11 i dag. Eirik imponerte med en flott seier mot Michael Stark (B-72) i åttedelsfinalen, mens Yi-Hsiung fikk walk over direkte til kvartfinalen fordi han vant sin pulje. Thomas Møller kom på 9. plass i Herrer elite og i Herrer double med Modum-spilleren Martin Røste. [Flere detaljer under Stevnereferater]

31/05/03:Sanjin Rupic sto for dagens beste resultat blant de unge i Mega Cup på Lørenskog. Han kom til kvartfinalen i Gutter 11 år, etter 2. plass i pulja og 3-2-seier mot Bendik Berg-Jensen (BMK) i åttedelsfinalen. Eirik Hellum gikk også videre fra puljespillet i Gutter 11, og tapte 0-3 mot klassevinner Pontus Andersson (Uddevalla) i et jevnt oppgjør. Eirik presterte også å gå videre i Gutter 13, etter en meget overraskende 3-0-seier mot sjuendeseedede Nickals Gustavsson (Ärtemark) og 3-0 mot B-72-spilleren Pål Francis Aarås. Su Juei Ching tok en flott 3. plass i Herrer C. [Flere detaljer under Stevnereferater]

30/05/03:Vi reiser til Lørenskog med fire biler i morgen! Steffen får dessverre ikke blitt med, fordi han har brukket armen, men Thomas, Serif, Einar og Su kjører med følgende passasjerer: Eirik, Håvard, Sandro, Sanjin, Yi-Hsiung, Gudbrand og Jon Arne. Ulrich er allerede på plass i Lørenskog, der han overnatter hos sin tante.

27/05/03:På fredag kommer JMK Bordtennis på besøk til Toso skole. Dersom du trenger nytt utstyr, kan du få kjøpt det på treningen!

27/05/03:Hadeland skriver i dag om prestasjonene til Sanjin, Yi-Hsiung og Eirik i helgens Stiga Cup-landsfinale.

25/05/03:Sanjin Rupic kom helt til finalen i Gutter 11 i Stiga Cup-landsfinaleni dag. Han tapte 0-3 mot Johannes Bratlie (Fjell), men vant hele ni kamper på vei til finalen! I semifinalen slo han Stord-spilleren Torstein M. Fjellstad. Yi-Hsiung Su kom til kvartfinalen, etter å ha slått Eirik Hellum i åttedelsfinalen. Espen Rønneberg (Kobra) vant Gutter 13. Jevnaker-trioen deltok også her, men ingen klarte å spille seg videre fra puljen.

24/05/03:Sanjin og Yi-Hsiung kom helt til finalen i Gutter 11 lag i Stiga Cup-landsfinalen i Kristiansand i dag. Etter 2. plass i puljespillet, seier mot Region Vest 1 (Thomas Irgens/Thorstein M. Fjellstad) i kvartfinalen og 3-1 mot Eirik og Fredrik Merli (Fokus) i semifinalen tapte de 1-3 mot Region Øst 1 (Michael Stark/Pål Francis Aarås) i finalen. Seieren var imidlertid nesten i boks, for Yi-Hsiung hadde flere matchballer (, men tapte 2-3) mot Michael Stark etter at Sanjin allerede hadde slått Pål Francis Aarås i kampen som ikke ble tellende! I puljespillet tapte vinnerlaget mot Region Vest 1, som Sanjin og Eirik slo 3-2 i kvartfinalen! 15 lag deltok i Gutter 11 lag. Region Øst vant også Gutter 13 lag, med Espen Rønneberg og Jonas Nilseng på laget. PS! Både Sanjin og Yi-Hsiung slo Eirik i semifinalekampen, men Eirik slo dem i doublekampen med sin Fokus-makker. PS! Serif er coach for 11-årslagene til Region Øst. I morgen spilles single- og doubleklassene.

24/05/03:Klikk her for å se 82 bilder som Thomas tok under VM i Paris denne uken!

23/05/03:ITTF har vedtatt en endring i serveregelen fra neste sesong. Forslagene om 50 centimeter oppkast av ballen og oppkast over hodet falt, men forslaget om at den ledige armen skal fjernes umiddelbart ballen forlater den, ble vedtatt med tilstrekkelige 75 prosent av stemmene. Oppkastarmen skal altså trekkes markant vekk straks, for å unngå poengtap.

23/05/03:Thomas er tilbake fra Paris – Serif, Sanjin, Yi-Hsiung og Eirik er i Kristiansand for å representere Region Øst i Stiga Cup-landsfinalen – og det er trening på Toso skole kl. 19.00 i kveld. PS! Per Ole skal være med styret i NBTF til Spania i slutten av august. Styremedlemmene skal avholde styremøte på La Manga, der Don Alexander har leiligheter.

22/05/03:I dag har Thomas kikket på robot i Paris, men den mest spennende modellen, Newgy RoboPong 2040, har de ikke her i hallen. Prisen er imidlertid overkommelig, selv inkludert det tilhørende spillet PongMaster. Vi kan bestille den fra Norge og få den tilsendt til ca. 7000 kroner. Pr. i dag har vi 6500 kroner oppspart i «Aksjon 50-øringer».

21/05/03:En kjapp melding fra VM i Paris, der de norske spillerne alle er utslått. Mange norske tilhengere: Ulf «Tickan» Carlsson og Åsa Svensson (landslagstrenere), Øivind Eriksen, Svenn-Erik Nordby, Bengt Paulsen, Thomas Møller, Jonny Ternlind, Anders Hovden, Kristin Hagen Doval m/familie, Dag Tretterud, Jens Disington og Kathrine Johnsen. Hallene er fulle av tilskuere hver dag, og stemningen er stor – spesielt når de franske spiller.

17/05/03:Thomas reiser til VM i Paris på mandag. Det blir trening som vanlig neste uke. Serif er ansvarlig på mandag.

17/05/03:Jon Arne Svendsen og John Åge Colbjørnsen er også påmeldt til Mega Cup. Vi er dermed oppe i 16 deltakere. Det er imidlertid ikke sikkert John Åge får sin stevnedebut, da arrangørklubben B-72 opplyser at det er for få påmeldte i handicapklassen. Tiden vil vise om flere dukker opp, slik at klassen kan avvikles.

14/05/03:Sanjin Rupic har fått plass på 11-årslaget til Region Øst i Stiga Cup-landsfinalen i Kristiansand neste helg. Han erstatter Hamkams Håvard Smestad, som har meldt forfall. Fra før har Jevnaker to spillere på 11-årslaget; Yi-Hsiung Su og Eirik Hellum. Vi håper å kunne stille med sjåfør og leder fra klubben, men det er foreløpig ikke avklart hvem som blir med de tre spillerne.

12/05/03:Fra i dag er det igjen trening som vanlig på Toso skole.

11/05/03:Thomas Møller endte på 10. plass i Topp 12 for seniorer. Ni tap mot spillere høyere på datarankingen og seier mot to som lå lavere ga et pluss på to poeng! Aleksander Rønning ble nummer ni i juniorklassen, der Thomas Sannes endte som nummer 12. [Stevnereferater]

10/05/03:Thomas Møller hadde sesongens beste treningsøkt i dag – i Bergen. Uten skulderplager gjorde Møller en brukbar innsats mot dagens seks motstandere i Topp 12 for seniorer. Det ble bare 1-5 i kvote, men Møller er godt fornøyd med spill og innsats. Aleksander Rønning (B-72) hadde ingen god dag i juniorklassen, der bare to av seks kamper ble vunnet – begge med to poengs margin i avgjørende sett! Thomas Sannes var én av dem som måtte bite i gresset mot «Alex». Han tapte dessverre alle sine kamper i dag. [Stevnereferater]

09/05/03:Thomas Sannes og Aleksander Rønning kjører tog til Bergen i formiddag, mens Thomas Møller flyr over fjellet i kveld. Mens Aleksander satser på en bedre plassering i Topp 12 for juniorer enn sjetteplassen i Topp 12 for yngre, satser Sannes på å holde flest mulig bak seg. Møller har som mål å unngå sisteplassen i seniorklassen, og tar deltakelsen som en stor bonus. Topp 12 for seniorer og juniorer spilles i Fyllingsdalen idrettshall lørdag og søndag.

09/05/03:Ringerikes Blad trykket i går en artikkel som bekrefter at vi spiller i eliteserien neste sesong.

07/05/03:Vi er i sluttfasen av kontraksforhandlingene med JMK Bordtennis. Avtalen underskrives trolig i løpet av uken.

06/05/03:Vi har i dag meldt på følgende 14 spillere til Mega Cup på Lørenskog 30. mai – 1. juni: Patrick Stark, Arild Brække, Lars Jarlebrand, Thomas Møller, Serif Rupic, Eirik Hellum, Anders Hellum Freitag, Yi-Hsiung Su, Håvard Hellum, Sandro Velimir, Sanjin Rupic, Gudbrand Haugland, Ulrich Unhjem Baskerud og Steffen Orvang. PS! Thomas Møller har fått plass i helgens Topp 12 for seniorer, på grunn av en rekke forfall blant de kvalifiserte og alle reservene som er blitt spurt. Han reiser til Bergen sammen med «våre» B-72-spillerne Thomas Sannes og Aleksander Rønning, som begge er kvalifisert i juniorklassen på ordinær måte.

05/05/03:Kveldens trening er den første og siste denne uken, fordi skolen skal benytte hallen til eget arrangement. Ingen trening onsdag og fredag, med andre ord.

04/05/03:Vårt styremedlem Per Ole Rønning ble i dag valgt inn i styret til Norges Bordtennisforbund. Sigurd Sørensen ble gjenvalgt som varamedlem i bordtennisrådet.

03/05/03:«Bordtennis-aksjen 2003/04» er i salg fra i dag. Ta utskrift av PDF-filen og selg i vei!

03/05/03:Labert oppmøte på gårsdagens trening, der bare sju spillere var på plass. Thomas Sannes var mest på hugget, sammen med storebror André. Eirik og Sanjin hadde det gøy, mens Sandro slet med konsentrasjonen i starten. Etter hvert skjerpet han seg, og sammen med Aleksander ble det seier mot Eirik og Sanjin i double. PS! Mandag er siste frist for å melde seg på til Mega Cup 31. mai til 1. juni!

01/05/03:Ny opptelling i «Aksjon 50-øringer» ble foretatt på Toso skole i dag, der Thomas, Thomas, André og Aleksander spilte i et par timers tid. Saldo pr. 1. mai er 6451 kroner, etter at det kom inn 449 kroner i mai.

01/05/03:Gårsdagens styremøte ble langvarig, men likevel for kort til at vi rakk å gjennomgå alle saker i detalj. Det ble endelig bestemt at vi spiller i eliteserien neste sesong, og at vi skal forsøke å forsterke laget. Vi går nå aktivt ut med tanke på å inngå økonomiske samarbeidsavtaler med utvalgte bedrifter. Deltakelse i eliteserien koster i størrelsesorden 40 – 50 000 kroner. En ny runde med «Bordtennis-aksjen» administreres av Thomas, som sammen med Patrick organiserer den sportslige elitesatsingen. Vi skal organisere treningene på en helt annen måte fra neste sesong, blant annet ved at eliteseriespillerne forplikter seg til å utføre trenerinnsatser på Jevnaker. Vi skal også søke å hente inn eksterne trenerkrefter samt bruke lokale trenere. Einar og Serif påtar seg ansvaret for å koordinere satsingen på de yngre spillerne, mens Patrick trekkerer opp linjene på forskjellige treningsmodeller. Detaljer rundt innføring av treningsavgift diskuteres senere. Styret sa også ja til inngåelse av utstyrs-/sponsoravtale med JMK Bordtennis, som både gir oss kontanter og tilgang til rimelig utstyr. JBTK-medlemmer skal heretter kun handle hos JMK Bordtennis, som har egen hjemmeside. Denne skal Thomas bistå Jan Magne Krogstad med å oppgradere. Avtalen er ikke underskrevet ennå, men Krogstad har lovt at et avtaleutkast oversendes i løpet av uken. Han skal også sette opp en terminliste for jevnlige klubb-besøk på Jevnaker. Da helgens tingsaker har liten relevans for Jevnaker BTK, gis Per Ole frie tøyler med sin stemme på vegne av klubben. Sigurd og Grethe fastsetter årsmøtedato så fort som mulig, etter å ha konferert med styremedlemmene. Vi tar sikte på et tradisjonelt årsmøte, fortrinnsvis med grilling og sosialt samvær på hytta til Sigurd og Grethe, ved Randsfjorden.

30/04/03:Vi har 19 lisensierte spillere pr. 1. mai, og ligger på 18. plass på listen over landets bordtennisklubber. Vi hadde 19 lisensierte spillere også forrige sesong, mot 15 i 2000/01-sesongen. Fokus topper lisensstatistikken med 79 betalende.

29/04/03:Onsdag kl. 18.00 samles styret i Jevnaker BTK til møte på Toso skole. Det blir trening som vanlig fra kl. 19.00, men styremedlemmene er neppe ferdige så tidlig. Det har vært mye unødvendig bråk på treningene den siste tiden. Dette er bare ett av temaene som skal tas opp i styret.

27/04/03:Vi har meldt på seks spillere til sommerleiren i Skien 22. til 27. juni: Anders Hellum Freitag, Eirik Hellum, Sanjin Rupic, Gudbrand Haugland, Håvard Hellum og Sandro Velimir.  Alle er født mellom 1990 og 1992.

24/04/03:Onsdag 30. april kl. 18.00 avholdes styremøte i Jevnaker BTK, på Toso skole. Serif Rupic deltar også. Foreløpig agenda: Treningsopplegg for de unge, nøkkel-turnus på Toso skole, eliteseriespill, sommerleir, forbundstinget, Göteborg Cup, økonomi, sponsorjakt, Stiga Cup i Kristiansand, utstyrsavtale, m.m.

23/04/03:Bilde og resultater fra klubbmesterskapet ble trykket i Ringerikes Blad og Hadeland i dag.

19/04/03:Selv om mange er bortreist i påsken, har mange av oss trent. Onsdag var Thomas, Thomas, André og Jon Arne på Toso skole i to timer. I går var også Sanjin, Sandro, Wedran og et par tilreisende i aksjon. Vinnerbord er påskens slager på Jevnaker!

19/04/03:Eirik Hellum og Yi-Hsiung Su er tatt ut på 11-årslaget til Region Øst i Stiga Cup-landsfinalen i Kristiansand 24. og 25. mai. Klubbmester Sanjin Rupic er reserve. PS! Flere Jevnaker-spillere skal delta på Stiga-sommerleiren i Skien 22. til 27. juni. Påmelding sendes rett over påske.

13/04/03:Jevnaker-ordfører og klubbens tingrepresentant i Drammen 3. og 4. mai, Per Ole Rønning, er innstilt som styremedlem i Norges Bordtennisforbund i de to neste årene.

12/04/03:Lars Jarlebrand er «Årets lagspiller» og «Årets spiller 2002/03» i Jevnaker BTK. Han kunne dessverre ikke delta i dagens klubbmesterskap, men får sitt flotte graverts tinnkrus ved første anledning. Eirik Hellum er «Årets unge spiller 2002/03», og fikk beviset på det under dagens klubbmesterskap. Vi gratulerer begge prisvinnerne!

12/04/03:Patrick Stark vant både veteran- og seniorklassen i klubbmesterskapet på Toso skole i dag. Sanjin Rupic imponerte med seier i både Gutter 15 og Yngre åpen, mens Steffen Orvang gikk til topps i yngre nybegynnere. PS! 28 spillere sørget for rekorddeltakelse i klubbmesterskapet. Vi hadde en flott dag med mange og spennende kamper. Formann Sigurd Sørensen ledet stevnet på ypperlig vis, mens Grethe Sørensen sto for et suksessfylt lodd- og kiosksalg. Takk til alle som bidro med rundstykker, kaker og muffins!

12/04/03:I dag spiller vi klubbmesterskap, og gårsdagens rekordoppmøte på treningen lover godt for dagens innsats. Hele 24 spillere var på plass på Toso skole i går. I dag blir det flere, og mange foreldre dukker også opp!

10/04/03:Trekningen til klubbmesterskapet på lørdag er foretatt. Det blir mye prestisje og moro på Toso skole, der 28 spillere er påmeldt.

08/04/03:Stort oppslag i Ringerikes Blad i dag, som følge av at vi har rykket opp til eliteserien med vårt førstelag. Skal vi hevde oss, må vi forsterke laget. Den store utfordringen blir dermed å oppsøke næringslivet for å inngå viktige samarbeidsavtaler.

07/04/03:I dag kom beskjeden vi har ventet på: NBTF har tilbudt Jevnaker BTK den siste ledige plassen i eliteserien 2003/04, etter at Fjell trakk laget og Sarpsborg takket nei. Vi stiller etter all sannsynlighet, men det er foreløpig uklart med hvilken spillerstall. Arbeidet med å planlegge satsingen er allerede i gang. PS! Lars Jarlebrand representerer klubben på NBTFs møte med samtlige eliteserieklubber i Oslo i ettermiddag.

05/04/03:Vi har ennå ikke fått noen formell beskjed om eliteserieplass neste sesong, men vi venter spent på hvorvidt Sarpsborg takker ja til tilbudet om å beholde plassen etter at Fjell trakk seg.

31/03/03:Dagens opptelling i «Aksjon 50-øringer» ga et nytt bidrag på 550 kroner, og nå er vi oppe i 6002 kroner. Gratulerer med flott innsats, alle sammen, og stå på videre. Ved sesongstart til høsten står roboten klar!

31/03/03:Bergensklubben Fjell-Kameraterne trakk seg i går fra neste sesongs eliteserie. Dersom én klubb til sier fra seg plassen innen fristen i morgen, får Jevnaker BTK tilbud om plass. I så fall må styret tre sammen og vurdere en slik forespørsel.

30/03/03:To uker igjen til klubbmesterskapet, og i den forbindelse ber vi om hjelp fra deltakerne; vennligst ta med en kake eller påsmurte rundstykker til salg i kiosken!

28/03/03:Vår representant på tinget til Norges Bordtennisforbund blir Per Ole Rønning, som har sagt ja til forespørselen fra valgkomiteen om å stille til valg som styremedlem. Årsmøtet i Jevnaker BTK ble i dag bestemt til å avholdes på Bergheim fredag 13. juni – alternativt lørdag 14. juni.

28/03/03:I kveld er det styremøte kl. 18.30 på Toso skole. Trening som vanlig fra kl. 19.00.

27/03/03:Aleksander Rønning fikk i dag bekreftelsen på at han er kommet inn på NTG Bærum.

25/03/03:Stor oppmerksomhet rundt Aleksander Rønning i lokalpressen i dag. Samtlige tre aviser videreformidler B-72-spillerens medaljetokt i NM for yngre. Les alle presseoppslagene i vår avdeling for pressedekning.

25/03/03:Vårt ferskeste medlem er funksjonshemmet, med en protese på venstre bein. Vi ønsker John Åge Corneliussen velkommen, og håper han trives i miljøet på Toso skole. 33-åringen har allerede vist at han kan spille bordtennis. Kanskje han tar opp kampen med de øvrige stående spillerne i Norge neste sesong!

23/03/03:Christian Bjertnæs og Anders Hellum Freitag vant én kamp i puljespillet i Gutter 15, men ingen gikk videre. PS! Aleksander Rønning (B-72) reiste hjem med gull, sølv og bronse. [Stevnereferater]

22/03/03:Mange flotte prestasjoner av Jevnaker-spillerne i NM for yngre i Oslo i dag. Eirik Hellum og Yi-Hsiung Su kom begge på 5. plass i Gutter 11. Eirik klarte også å gå videre fra puljespillet i Gutter 13, mens Yi-Hsiung kom helt til kvartfinalen i B-sluttspillet. Håvard Hellum og Sanjin Rupic gikk også videre fra sine puljer i Gutter 11. Begge sikret seg flotte niendeplasser. 10-åringene Gudbrand Haugland og Sandro Velimir spilte også bra, selv om de ikke klarte å gå videre. Begge vant sett. [Stevnereferater]

16/03/03:Patrick Stark vant 3-0 i alle kampene sine i puljespillet i Herrer single 35, slo deretter ut Kolbotns Jan Petter Hansen, og tapte siden 1-3 mot Anders Hovden i kvartfinalen i veteran-NM i dag. Verken Einar Hellum (70) eller Zijah Rupic (70) gikk videre fra puljespillet, men begge var svært nær avansement.

15/03/03:Einar Hellum, Patrick Stark og Zijah Rupic utgjør Jevnaker-laget i veteran-NM på Lørenskog i dag. Serif Rupic må melde forfall på grunn av reise til Sarajevo. PS! Jevnaker tapte 3-5 mot BMK i 1. runde i Herrer lag 35. Patrickvant alle sine tre kamper. Einar vant første sett mot alle de tre BMK-spillerne, men tapte likevel alle kampene. Zijah tapte sine to kamper. 70-åringen ble imidlertid historisk, som klubbens eldste NM-deltaker noen sinne. [Stevnereferater]

14/03/03:Klubbmesterskapet avholdes lørdag 12. april, og det blir styremøtepå Toso skole fredag 28. mars kl. 18.30.

12/03/03:Aleksander Rønning (B-72) har begynt oppkjøringen til neste skoleår, som skal foregå på Norges Toppidrettsgymnas i Bærum. I går kveld ble unge Rønning observert joggende på Jevnaker! Hans lagkamerat i lørenskogklubben, Thomas Sannes, var på trening i B-72-hallen i går.

09/03/03:Vi jobber med å finne en passende dato for årets klubbmesterskap, som trolig vil finne sted på Toso skole en lørdag i april. Målet er å finne en dato som passer for alle 1. divisjonsspillerne i klubben, som senere på kvelden skal ha en sosial avslutningsfest for å markere den sterke 2. plassen i serien. Startkontingent i klubbmesterskapet vil bli 50 kroner pr. deltaker, og det blir puljespill i alle klasser.

03/03/03:533 kroner og 50 øre kom inn i «Aksjon 50-øringer» i februar, og det medfører at saldoen er oppe i 5452 kroner totalt. Takket være et bidrag på 300 kroner i småmynt fra Werner Møller, er vi godt i gang i mars også!

03/03/03:Dagens planlagte styremøte er avlyst på grunn av at vi ikke har rukket å informere alle styremedlemmene.

02/03/03:Lars Jarlebrand kom til finalen i både Herrer B og Herrer B double i hoved-NM i Bergen i helgen. Han vant double sammen med Laksevågs Bent Hovden, men tapte singlefinalen mot nettopp sin doublemakker. [Stevnereferater]

02/03/03:19 Jevnaker-spillere har betalt lisens så langt denne sesongen. Med det ligger vi på 16. plass blant landets klubber.

25/02/03:Mandag 3. mars kl. 18.00 avholder vi styremøte på Toso skole.

22/02/03:Neste helg deltar Thomas Møller, Lars Jarlebrand, Patrick Stark og Arild Brække i hoved-NM i Bergen. Alle våre deltakere i B-klassene har fått gode trekninger!

22/02/03:Arild Brække (senior) og Eirik Hellum (rekrutt) vant dagens klasser i klubbstevnet på Toso skole. Arild vant alle sine fem kamper med 3-0, mens Eirik slo alle unntatt Sanjin Rupic. Sistnevnte tapte imidlertid mot Anders Freitag, slik at innbyrdes oppgjør ble avgjørende for plasseringen av topp-3. Anders tok andreplassen. I seniorklassen knep gjestespiller Aleksander Rønning (B-72) andreplassen, takket være 3-2-seieren mot Thomas Møller. [Resultatlister og bilde]

19/02/03:Til tross for at bare tre spillere møtte opp på kveldens trening, foretok vi trekningen av reisegavekortet for to personer til England. Én etter én av aksjonærenes navn ble plukket ut av bunken, og til slutt gjensto bare Ørjan Bondehagen! Den tidligere Jevnaker BTK-spilleren, som nå er assistenttrener for 1. divisjonsklubben i fotball, Hønefoss Ballklubb, kan ta med seg en venn eller kona til England for å se sitt favorittlag Chelsea. Vi gratulerer, og takker samtlige aksjonærer!

19/02/03:På kveldens trening skal vi trekke vinneren av London-weekenden, blant våre 80 aksjonærer. Trekningen foretas etter eliminasjonsmetoden, som betyr at vi fjerner én etter én lapp med navn til vinneren gjenstår. Dette blir spennende!

18/02/03:Førstkommende lørdag arrangerer vi klubbturnering på Toso skole. Vi starter kl. 10.00 og avgjør klasseinndeling umiddelbart. Startkontingent er 30 kroner pr. person. Det blir salg av brus og boller samt premiering og mange kamper.

18/02/03:Les Laksevåg BTKs referat fra søndagens seriefinale på bergensklubbens hjemmeside.

16/02/03:Lars Jarlebrand ble «Årets lagspiller» på JBTK-laget som sørget for klubbens beste serieplassering gjennom tidene. Sølv i 1. divisjon har vi aldri klart før. Følgende spillere har bidratt til den historiske plasseringen: Lars Jarlebrand (72 poeng, 13-6 i single, 9-3 i double), Roland Schmid (60 poeng, 10-3, 5-2), Arild Brække (47 poeng, 10-6, 3-3), Per Jarlebrand (45 poeng, 7-2, 5-0), Patrick Stark (33 poeng, 5-6, 5-3), Thomas Møller (23 poeng, 3-3, 5-4) og Fred Radenbach (10 poeng, 2-0, 0-1). PS! De 66 enkeltseirene vi har tatt gir penger i kassa. I løpet av kommende uke faktureres andre avdrag i «Bordtennis-aksjen 2002/2003», som innbringer 10 000 kroner i tillegg til de 16 400 kronene vi tidligere har spilt inn og fakturert – totalt 27 400 kroner! I løpet av uken trekkes også den heldige vinneren av førstepremien – London-weekend for to personer…

16/02/03:Det ble 3-6-tap i dagens seriefinale mot Laksevåg, men kampen bød på sesongens høydepunkt i form av spenning og engasjement. Mye bra spill og gode prestasjoner framfor alt av nyervervelsen Fred Radenbach (til venstre)gjorde kampen underholdende. Den tidligere Fokus-spilleren, som deltok i VM i Eindhoven i 1999, slo både Anders Hovden og Andrew Wilkinson. Vi takker Fred som stilte sporty opp, og takker Fokus fordi klubben ikke forsøkte å hindre fredagens overraskende overgang. Roland Schmid (til høyre) spilte også bra i dag, men tapte knepent 2-3 mot Wilkinson. Han avsluttet imidlertid Norgesoppholdet imponerende, med 3-1-seier mot Anders Hovden. Lars Jarlebrand var utrolig nær ved å slå Bent Hovden og sikre 2-2 før doublene, men 0-2 ble dessverre til 2-3. Patrick Stark kom til kort mot Christian Ibenfeldt, men alle ga maksimalt. Gratulerer med seieren, Laksevåg!

15/02/03:Vi slo Kåsen 6-1, Heros 6-1 og Stord 6-4 i B-72-hallen i dag. Det betyr tabelltopp foran søndagens kamper, med én kamp mer spilt enn seriefavoritt Laksevåg. Sistnevnte spiller mot Lørenskog kl. 10.00 søndag, før seriefinalen mot Jevnaker står for tur kl. 12.30. Vi må slå Laksevåg for å gå til topps, hvis ikke Lørenskog vinner mot Laksevåg. Det kommer uansett til å bli en jevn og tøff kamp mot Laksevåg! [Kampfakta] [Seriestatistikk] [Adelskalender]

13/02/03:Både Hadeland og Oppland Arbeiderblad skriver om vår skjebnehelg i 1. divisjon i dag. Ringerikes Blad omtaler eks-Jevnaker BTK-spiller Joachim Sørensens landslagsdebut i Moskva.

12/02/03:Hadeland trykket i går en sak om «Bordtennisaksjen 2002/2003», under tittelen Suksessaksjer.

10/02/03:Førstkommende helg blir det avgjort om vi rykker opp til eliteserieneller ikke. Vi møter Kåsen og Heros i B-72-hallen på lørdag, mens Stord og Laksevåg står for tur søndag. Thomas har ledig plass i bilen til interesserte supportere. Vi stiller med følgende mannskap: Roland Schmid, Lars Jarlebrand, Patrick Stark, Arild Brække og Thomas Møller. Seier i alle kampene medfører opprykk. Tar vi to poeng mer enn Laksevåg, er opprykket klart uansett hvordan det går ellers.

09/02/03:B-72-gutta Aleksander og Thomas deltok i Trollspelen i Sverige i dag. «Alex» kom på 3. plass i Herrer klass 3, men røk ut i 1. runde i junior. Thomas ble utslått i 1. runde i klass 4 og junior, men kom til 2. runde i klass 3.

08/02/03:Vi stiller mannssterke i tre av årets NM. Følgende spillere er påmeldt til angitte mesterskap: Hoved-NM i Bergen 28. februar til 2. mars: Lars Jarlebrand, Patrick Stark, Arild Brække og Thomas Møller. Veteran-NM i Lørenskog 15. og 16. mars: Patrick Stark, Serif Rupic, Einar Hellum og Zijah Rupic. NM for yngre i Oslo 21. og 23. mars: Christian Bjertnæs, Eirik Hellum, Sanjin Rupic, Yi-Hsiung Su, Anders Hellum Freitag, Håvard Hellum og Gudbrand Haugland. PS! Vi deltar i lag i hoved-NM og veteran-NM, men ikke i NM for yngre. Vi har bare to spillere som er gamle nok i den yngste lagklassen. 

06/02/03:Sjekk ut bildene fra klubbturen til Charlottenberg sist helg! Én av oss var mer sulten enn de andre…PS! Saker i Ringerikes BladOppland Arbeiderblad og Hadeland i dag.

03/02/03:Det ble en suksessrik helg i Charlottenberg/Skotterud. I tillegg til mye sosial moro, viste alle spillerne god innsats i Kongsvinger Cup i går. Aleksander Rønning (Skårer-fyr) vant Herrer junior, Thomas kom til finalen i Herrer bedrift, Serif til semifinalen, Thomas og Serif til semifinalen i Herrer double og Aleksander til semifinalen i Gutter 15. Ny triumf for Thomas i den berømte Ping Pong-konkurransen og en lang hjemreise med masse premier i bagasjerommene. PS! På kveldens trening ble januar-opptellingen i «Aksjon 50-øringer» foretatt. Ytterligere 195,50 gir en total beholdning på 4918,50. Nå gjelder det å trappe opp sparingen – ta med hver eneste femtiøring til Toso skole!!!

01/02/03:15 Jevnaker-spillere (inkludert Alex og Thomas fra Skårer og B-72) deltok i Kongsvinger Cup i dag. Vi reiste i flokk med våre fem fullstappee biler kl. 08.00 fra Charlottenbrg til Skotterud, og var ikke tilbake på hyttene før kl. 19.00. Serif Rupic oppnåde best resultat, med en flott seier i Herrer C. Våre mange talenter gjorde også sine saker bra. Flere av dem vant opptil flere kamper. Thomas Møller vant som vanlig Ping Pong-konkurransen, men fikk en viss konkurranse av Jon Arne, som brukte over 300 kroner på å presse den sjudobbelte tittelforsvareren. På kvelden ble det som i går kveldsmat/middag på Pizzeria Roma, som er kjent for sine enorme pizzastørrelser. Jon Arne nøyde seg ikke med en på drøyt 30 cm i diameter, som alle oss andre, men bestilte like godt en familiepizza som måte en hel meter i diameter – med chilipepper! Han spiste opp hele! I morgen skal vi i aksjon igjen. Gudbrand har reist hjem med sine foreldre og søsteren Oda. Patrick Stark kunne dessverre ikke komme i dag, fordi hans datter var syk. [Stevnereferater]

31/01/03:I dag reiser halve Jevnakers bordtennisbefolkning til Sverige! 23 av våre «beste menn» (og kvinner!) fyller fem biler for å samles i Charlottenbergog på Skotterud, der Kongsvinger Cup finner sted. Årets utgave av stevnet er for første gang regionalt, det vil si at kun norske spillere fra Region Øst kan delta. Reglene åpner imidlertid for svensk deltakelse, som i mange år har vært stor. Så også denne gangen, med 11 svenske og ti norske klubber på «startstreken». Det blir spennende å se hvordan vi kan hevde oss. Kanskje noen klarer å innta høye plasseringer på resultatlistene. Det viktigste er imidlertid å være representert så massivt. I nyere tid har vi aldri stilt så mannssterke og med så mange foreldre med som støttespillere. Dette blir gøy!

29/01/03:Vi stiller med fire spillere i hoved-NM i Bergen 28. februar til 2. mars: Lars Jarlebrand, Patrick Stark, Arild Brække og Thomas Møller. Vi flyr til Flesland fredag morgen, og deltar i lagklassen som begynner kl. 12.00. Lørdag og søndag er det single og double.

28/01/03:Lokalavisene er fortsatt like interessert i våre aktiviteter. I dag har Ringerikes Blad viet innsatsen i norgescupen på Stord spalteplass: [Blir A-spiller] [Rønning imponerte]

27/01/03:22 spillere var på kveldens trening. Det myldret av store og små i gymsalen på Toso skole – eldstemann var over 70 år, yngstemann bare ni.

26/01/03:Thomas Møller sikret seg akkurat nok poeng til å bli A-spiller, i helgens norgescupstevne på Stord. 5. plass i både Herrer A og Herrer B var nok til å ta de 20 poengene som manglet. Aleksander Rønning (Skårer) kom på 2. plass i Herrer junior, 3. plass i Herrer C og 3. plass i Gutter 15. Thomas Sannes kom på 9. plass i Gutter 15, men holdt på å ødelegge opprykket for Møller da de møttes i Herrer B…les mer under stevnereferater!

24/01/03:Det er trening på Toso skole i kveld, selv om Thomas, Thomas og Aleksander reiser til Stord for å spille norgescup. Serif har påtatt seg ansvaret for å åpne og låse skolen. Aleksander og B-72-Thomas reiser med tog til Bergen fra Hønefoss kl. 12.22 og ankommer Stord med båt i løpet av kvelden. «Store-Thomas» flyr direkte til Stord fra Gardermoen kl. 17.35. PS! Neste helg kommer et av sesongens sosiale høydepunkter, når vi reiser med 20 stykker til Charlottenberg for å delta i Kongsvinger Cup på Skotterud.

21/01/03:Nok en gang var gymsalen på Toso skole overfylt på gårsdagens trening. Ti av de 14 spillerne var 11 år eller yngre!

20/01/03:Per Jarlebrands svenske klubb Warta BTS vant helgens toppkamp mot Partille i Div. V med 8-4, etter å ha ligget under 1-3. «Pelle» har 21-2 i single- og 5-1 i doublekvote. Blir det dobbelt opprykk denne sesongen?

18/01/03:Fullt hus i gymsalen på Toso skole i går, med ni spillere på Aleksanders rekruttparti i tillegg til åtte andre spillere. Deriblant tre generasjoner Rupic; Zijah, Serif og Sanjin. PS! Vi har i dag bestilt fem hytter på Gränsrasta i Charlottenberg. Spørsmålet er om vi får plass til alle sammen fra Jevnaker, når vi ankommer fredag 31. januar. 1. og 2. februar deltar vi i det regionale poengstevnet Kongsvinger Cup, som spilles i Eidskoghallen på Skotterud. Totalt 20 spillere/foreldre fra Jevnaker er med!

14/01/03:Aleksander Rønning skal bo og trene med NTG-spillerne fra i dag til torsdag. Skårer-spilleren fra Jevnaker ønsker å begynne på NTG Bærum til høsten.

12/01/03:Vi har meldt på 13 spillere til poengstevnet på Skotterud 1. og 2. februar: Patrick Stark, Thomas Møller, Serif Rupic, Einar Hellum, André Sannes, Jon Arne Svendsen, Christian Bjertnæs, Eirik Hellum, Anders Hellum Freitag, Sanjin Rupic, Yi-Hsiung Su, Gudbrand Haugland og Håvard Hellum. I tillegg blir flere foreldre med, sammen med Aleksander Rønning (Skårer) og Thomas Sannes (B-72), slik at troppen som reiser for å bo i Charlottenberg fra fredag 31. januar blir på nærmere 20 personer.

11/01/03:Eirik Hellum og Sanjin Rupic skal være med på regionssamling i B-72-hallen i dag. Det blir deres første skikkelige treningssamling med profesjonelle trenere. De deltar kun lørdag, og blir kjørt av Einar Hellum. Også Aleksander Rønning (Skårer) og Thomas Sannes (B-72) reiser fra Jevnaker i morgen, men de skal overnatte i hallen og delta søndag.

10/01/03:Joachim Sørensen, som spilte for Jevnaker BTK i fem sesonger, er tatt ut på det norske landslaget som skal spille europaliga-sluttspillkamp mot Russland i Moskva 11. februar. NBTF har valgt å gi de nest beste sjansen, siden Norge ikke har mulighet til opprykk etter tirsdagens 2-3-tap hjemme mot Polen. [Artikkel i Ringerikes Blad]

09/01/03:Jon Arne «The Wolf» Svendsen deltok i går på audition til TV2-programmet IdolSøndag skal han inn til Oslo igjen.

07/01/03:Årets første opptelling i «Aksjon 50-øringer» ga et resultat på 284 kroner, som betyr at vi er oppe i 4723 kroner totalt.

04/01/03:Sesongens første tap ble et faktum, i form av 4-6 mot Lørenskog i dag. Det betyr at Laksevåg trolig tar over serieledelsen etter helgens kamper. Lørenskog stilte sitt beste mannskap for bare andre gang denne sesongen, mens vi selv stilte noe svekket i Patrick Starks fravær. Laksevåg har avgitt to poeng, Skårer og Jevnaker tre. Vi kan fortsatt avgjøre selv, takket være de sterke resultatene i høstsesongen. [Kampfakta] [Seriestatistikk] [Adelskalender]

04/01/03:I dag spiller vi bortekamp mot Lørenskog i B-72-hallen på Skårer. «Tøff test for Jevnaker BTK» skriver Ringerikes Blad.

31/12/02:Jevnaker BTK ønsker alle medlemmer og øvrige lesere av vår hjemmeside godt nyttår! Allerede på lørdag braker det løs med nye utfordringer i det nye bordtennisåret, med viktig og hard kamp borte mot Lørenskog i 1. divisjon avdeling B. Vi stiller følgende lag: Per Jarlebrand, Lars Jarlebrand, Arild Brække og Thomas Møller. Det er særdeles viktig å unngå tap. Aleksander Rønning spiller fire seriekamper for Skårer i 1. div. avd. A førstkommende helg, mens Thomas Sannes spiller 3. divisjonskamp for B-72 på torsdag. Mandag er første trening på Toso skole i 2003!

28/12/02:Trekningen av 11 premier i «Bordtennis-aksjen 2002/2003» ble foretatt på Kongsvinger i dag. Vinnerne: Tom Johansen (lammeullskjerf), Thomas Møller (spekepølse), Mikael Mellqvist (spekepølse), Geir Håvard Solvang (gavekort), Lars Lafton (vase), Jonny Ternlind (vase), Åse Klinkenberg (sokker/undertøy), Ørjan Bondehagen (PC-spill), Stina Koren (tursekk), Vidar Bulling (tursekk), Peder Rolstad (bag). PS! Vinneren av London-weekenden for to personer trekkes etter siste seriehelg i 1. divisjon avdeling B, som spilles på Lørenskog 16. og 17. februar.

28/12/02:Jevnt over dårlige resultater av Jevnaker-spillerne på Kongsvinger i dag. Jon Arne Svendsen og André Sannes klarte ikke å gå videre fra sine puljer i Herrer åpen, som var den eneste singleklassen i romjulscupen til Kobra BTK. André Sannes vant én kamp, men tapte to. Jon Arne Svendsen tapte begge sine. Thomas Møller karret seg videre som puljetoer, etter tap mot Frank Johansen (Skårer) og seier mot Jostein M. Johansen (B-72). Møller tapte kvartfinalen mot Christian Hauger (Kobra), som gikk helt til topps. PS! Selv om vi kunne ha ønsket oss bedre resultater, var det en fin tur med overnatting i Charlottenberg. [Bilder fra gårsdagens minibord-spilling på hotellrommet]

27/12/02:I dag reiser Thomas MøllerAndré Sannes, Jon Arne Svendsenog Thomas Møller til Charlottenberg i Sverige, der vi skal lade opp til lørdagens romjulscup på Kongsvinger. Trekningen av de 11 første premiene i «Bordtennis-aksjen 2002/2003» foretas i full offentlighet i Kobra BTKs bordtennishall på lørdag. Vinnerne kontaktes i løpet av helgen! 

26/12/02:I dag reiser Per Jarlebrand og hans kone Anna på svipptur til Beijing i Kina. De kommer tilbake på nyttårsaften, og vi regner med at «Pelle» klarer å akklimatisere seg til den viktige kampen borte mot Lørenskog lørdag 4. januar. I morgen (fredag) reiser formann og sekretær Sigurd og Grethe Sørensen til Oberstdorf i Østerrike, for å overvære det første rennet i den tysk-østerrikske hoppuka.Turen er en gave fra Grethe til Sigurd på deres felles 50-årsjubileum.

21/12/02:Jevnaker BTK har vært omtalt i 30 artikler i de tre lokalavisene som dekker Jevnaker, siden sesongstart. [Oversikt]

18/12/02:Jevnaker BTK-spillerne ligger godt plassert i kampen om å bli årets lagspiller i 1. div. avd. B. 1) Eivind Onsum, Lørenskog 68, 2) Roy Høyland, Kåsen 60, 3) Stig Jørpeland, Kåsen 49, 4) Anders Hovden, Laksevåg 48, 5) Lars Jarlebrand, Jevnaker 46, 6) Harry Nilsen, Lørenskog 39, 7) Per Jarlebrand, Jevnaker 38, …11) Roland Schmid og Arild Brække, Jevnaker 26, …15) Patrick Stark, Jevnaker 16, …23) Thomas Møller, Jevnaker 10.

17/12/02:Stor oppmerksomhet i lokalpressen etter helgens sterke resultater i 1. divisjon: Ringerikes BladOppland Arbeiderblad og Hadelandhar alle viet oss mye spalteplass. PS! I dag er regninger for første avdrag på «Bordtennis-aksjen 2002/2003» sendt ut. Betalingsfrist er tirsdag 24. desember. Trekningen av premiene utsettes til neste uke, når innbetalingene er foretatt.

16/12/02:Thomas Sannes vant alle sine tre singlekamper da B-72 3 slo Fokus 3 med 9-1 i 3. divisjon avdeling A i dag. Han slo Frode Vestre 3-0, Dag Tretterud 3-0 og Ole Petter Almaas 3-1. Jevnaker-eksporten vant også sin doublekamp med Jostein M. Johansen.

16/12/02:Trekningen av de første premiene i «Bordtennis-aksjen 2002/2003» foretas i morgen, samtidig som fakturaene for våre 41 seirer i 1. divisjon sendes ut. Hver seier er verdt fem kroner, og vi har 80 aksjonærer. Det blir en foreløpig bruttoinntekt på 16 400 kroner, og vi har fortsatt fem seriekamper igjen å spille… PS! Nå er det slutt på treningene for i år. Første trening på Toso skole over nyttår er mandag 6. januar. Årsaken til at vi ikke får trene mer før da, er at Toso skole skal bruke gymsalen til egne arrangementer.

15/12/02:To nye seirer på Toso skole i dag, og tabelltopp i 1. div. avd. B over nyttår! Dagen startet med 6-1 mot Vikåsen og fortsatte med 6-4 i et meget tett oppgjør mot Lørenskog. 13 poeng på sju kamper er vi meget godt fornøyd med. Kun fem kamper gjenstår før status gjøres opp. Det kan bli eliteseriespill på Jevnaker neste sesong! Kampen om førsteplassen står mellom tre lag: Jevnaker, Kåsen og Laksevåg. Samtlige har igjen ett innbyrdes møte, så ikke noe er avgjort. PS! I går var Oppland Arbeiderblad på besøk, mens Ringerikes Blad og Hadeland tok turen innom Toso skole i dag.  [Kampfakta][Seriestatistikk] [Adelskalender]

15/12/02:6-0 mot Vikåsen og 5-5 mot Kåsen er godkjente resultater i 1. divisjon avd. B i går, selv om det var surt å tape poeng mot jærbuene etter å ha ledet 5-3. Per Jarlebrand debuterte med bravur – uten å tape en eneste kamp. Patrick Stark sto over kampen mot Vikåsen, mens Thomas Møller hvilte mot Kåsen. I dag møter vi Vikåsen igjen, i tillegg til første møte med Lørenskog for sesongen. Fire poeng gjelder, men det blir tøft. PS! Thomas Møller var i Grethe og Sigurd Sørensens 50-årslag, sammen med blant andre Serif Rupic, Joachim Sørensen og Chang Miao i går, før han møtte Jarlebrand-brødrene og Kåsens Jørn Martinsen på utestedet Alfred i Hønefoss… [Kampfakta] [Seriestatistikk][Adelskalender]

13/12/02:I morgen braker det løs på Toso skole, men først skal siste hånd på verket av forberedelsene legges. Plakater skal henges opp rundt om på Jevnaker, kiosken skal bygges, bord, stoler, dommerbord og sekretariat rigges og «svenskeproffen» Per Jarlebrand hentes på Gardermoen. Dessverre kolliderer 50-årslaget til formann Sigurd Sørensen og sekretær Grethe Sørensen med bordtennisen. Det betyr at vi må klare oss uten deres hjelp i helgen. Gratulasjoner sendes til de to jubilantene i Hønefoss! Patrick Stark skal på julebord i kveld, men han har spilt bra dagen derpå før. Alle tre lokalaviseneventes innom i løpet av helgen, og vi satser selvsagt på å pleie deres utsendte på best mulige måte – helst med sportslige prestasjoner, men selvsagt også i form av et opplevelsessjokk! Etter kampene på lørdag skal Thomas Møllerinnom og hilse på 50-årsjubilantene i Hønefoss, for så å møte de øvrige spillerne et annet sted i byen. Kåsen og Vikåsen har for øvrig booket seg inn på Klækken Hotell. Det er for øvrig gratis inngang for alle, så vi håper også å se DEG på Toso skole i helgen! [Forhåndsomtale i Ringerikes Blad i dag]

11/12/02:Thomas og Thomas brakte ikke lykke for «Alex» i Eiker Bordtennishall i går. Skårer-spilleren tapte alle sine kamper og laget fikk stryk med 4-6 mot Eiker. Vi får se framover og håpe at vi har marginene med oss på Toso skole i helgen, da Jevnaker BTK spiller fire kamper i 1. divisjon avdeling B. PS! Per Jarlebrand debuterer i den blå trøya, og vi gleder oss!

10/12/02:Thomas MøllerChristian Bjertnæs og Aleksander Rønning var i går på trening i Hønefoss, med bedriftsspillerne på Follum. Thomas Sannesspilte seriekamp for B-72, som slo Algarheim 8-2 i 3. divisjon. Thomas tapte to og vant én kamp. I helgen var både Sannes og Rønning med i sesongens tredje poengstevne på Kolbotn. Aleksander kom til kvartfinalen i Herrer åpen. Han slo Kristine Gjertsen, Tore Sørnes, John Nymoen og Tor Hovde 3-0 i puljespillet, og tapte 0-3 mot Frank Johansen i kvarten. I Herrer B, som nevnte Nymoen vant, klarte ikke «Alex» å gå videre fra puljespillet. Thomas kom ikke videre fra noen av sine puljer, men slo Kim Gustafsson og tok to sett mot Sindre Åteigen. PS! I kveld spiller «Alex» seriekamp for Skårer mot Eiker i 1. div. avd. A. Thomas Møller blir med til Eiker som sjåfør og tilskuer. 

06/12/02:Middels oppmøte på kveldens trening (12 spillere), da vi hadde besøk av Jan Magne Krogstad og hans utstyr. Det var dessverre årets siste trening, fordi Toso skole skal bruke gymsalen selv fram til 6. januar. NB! Lørdag 14. og søndag 15. desember blir det imidlertid full fart, med seriehelg på Toso skole. Kom og støtt A-laget på vei mot eliteserien!!! Lørdag spiller vi mot Vikåsen og Kåsen, mens Kåsen (igjen!) og Lørenskog står på programmet søndag. Har du mulighet til å bidra med kaker eller rundstykker, er vi meget takknemlige for det!

04/12/02:Vervingen av deltakere til Kongsvinger Cup 2003 er i gang. Vi håper å stille med 10-15 deltakere på det tradisjonsrike stevnet, som nok en gang finner sted i Eidskolghallen på Skotterud. Som ved de tre foregående deltakelsene, legger vi opp til hytteleie i Charlottenberg i Sverige!

02/12/02:Dagens opptelling i «Aksjon 50-øringer» ga en beholdning på 211,50. Saldoen er dermed oppe i 4439 kroner.

02/12/02:Aleksander Rønning er kåret til månedens spiller i B-72/Skårer i november. «Alex» er den tredje spillere i B-72 som er kåret til månedens spiller i lørenskogklubben. Begge de tidligere månedsvinnerne (Stine Haga og Gudmundur Stephensen) er, i likhet med Aleksander, nye i klubben inneværende sesong. Gamleklubben gratulerer!

01/12/02:Jevnaker-trener Aleksander Rønning (Skårer) tapte tre ganger mot Sjur Pettersen (Fokus) i KM i Oslo/Akershus i dag. Selv om «Alex» er klart bedre enn Pettersen mot andre spillere og kan skilte med topplasseringer i de store turneringene, viser Pettersen seg gang på gang som en vrien motstander. «Alex» brøt imidlertid «forbannelsen» etter totalt åtte strake tap, da han i dag slo Sjur Pettersen i semifinalen i Gutter 15. Han slo Jonas Nilseng i finalen. Rønning tok sølv i Herrer B (finaletap mot Egil Aulie) og i Herrer junior (finaletap mot Pettersen) tidligere i dag.

30/11/02:Vi tok fem av de sju KM-titlene som sto på spill på Toso skole i dag. Serif Rupic åpnet kontoen med finaleseier mot Gjøviks Kolbjørn Solheim i veteranklassen. Rupic imponerte spillemessig, til tross for lite trening de siste ukene. Eirik Hellum slo seg til gullmedaljen i Gutter 11. Også han imponerte spillemessig i en åpen klasse, der Yi-Hsiung Su var forhåndsfavoritten. Hellum slo Yi-Hsiung i semifinalen og Sanjin Rupic i finalen. I Herrer C måtte Einar Hellum seg seg slått av Kolbjørn Solheim i finalen, men Hellum imponerte og overrasket ved å vinne innledningspuljen der han slo veteranvinner Serif Rupic. I Gutter 15 vant Christian Bjertnæs en programmessig seier i kamp mot alle 11-åringene, men han måtte nok slite mer enn forventet. Likevel en sikker og klar seier til slutt. Herrer åpen artet seg ikke helt som «planlagt», da Arild Brække tapte mot Einar Hellum i puljespillet. Brække havnet på siden til andreseedede Thomas Møller i sluttspillet, og vant greit med 3-1 i semifinalen. På den andre siden slo Kolbjørn Solheim seg fram til nok en finale, der Brække var suveren. I Herrer double spilte Solheim sin fjerde finale av fire mulige, men sammen med makker Bjørn Dybdahl måtte han gi tapt mot Thomas Møller/Serif Rupic i finalen. Eirik Hellum/Sanjin Rupic tok gullet i Gutter double, der de slo Yi-Hsiung Su/Anders H. Freitag i finalen. [Alle resultatene og bilder av alle deltakerne]
PS! Selv om vi kun tok 50 kroner i startkontingent pr. Jevnaker-deltaker, ble det et overskudd på om lag 1000 kroner – spesielt takket være alle som bidro med kaker og rundstykker. Sigurd Sørensen ledet stevnet med stø hånd, og alle de unge spillerne smilte fornøyd etter å ha blitt premiert med to julekalendere (m/sjokolade). Takk også til Aleksander Rønning og Thomas Sannes, som stilte opp som dommere og ryddemannskap. Alt går så meget bedre når flere hjelper til med et slikt arrangement!
NB! Det ble spilt 77 singlekamper og ti doublekamper i årets KM. Samtlige singlekamper er lagt inn i NBTFs dataranking og vil bli tellende på rankingen som offentliggjøres mandag. 11-årsspillerne vil ikke figurere på rankinglisrene, grunnet barneidrettsbestemmelsene. Kolbjørn Solheim ble KM-kongen med 47 poeng. Øvrige poengsummer: Su Juei Ching 37, Einar Hellum 33, André Sannes 25, Serif Rupic 14, Arild Brække 12, Eirik Hæhre -4, Christian Bjertnæs -5, Thomas Møller -13, Rune Larsson -21, Bjørn Dybdahl -56.

29/11/02:Trekningen til lørdagens kretsmesterskap er klar. På kveldens trening blir det rigging av bord, stoler, dommertavler, barrikader og øvrige forberedelser – i tillegg til Aleksanders nybegynnerparti med forventet stor oppslutning!

28/11/02:Ikke rart Jevnaker BTKs A-lag fikk en pangstart i 1. divisjon i Bergen. Med Waldner og Persson på laget var motstanderne sjanseløse. Se beviset her!

28/11/02:Trekningen til kretsmesterskapet som vi arrangerer på lørdag offentliggjøres på KM-sidene i løpet av kvelden. 23 deltakere er foreløpig påmeldt.

27/11/02:I dag utløper påmeldingsfristen til kretsmesterskapet. Fram mot lørdag byr vi på et tilbakeblikk fra de to siste års mesterskap. [KM 2000] [KM 2001]

24/11/02:Vestlandsturneen til A-laget i 1. divisjon ble en knallsuksess, med tre seirer på tre kamper i serieåpningen! Vi slo Heros 6-2, Stord 6-0 og satte prikken over i-en med 6-4 mot avdelingsfavoritt Laksevåg. Roland Schmid var naturlig nok ganske «rusten» etter 18 måneders fravær, men han spilte seg stort opp i helgen og viste hvilket potensial han har. Det holdt ikke mot Anders Hovden på søndag, selv om samtlige tre sett sto og vippet helt til siste ball. Lars Jarlebrand imponerte i sin debut for JBTKs A-lag. Den tidligere Manglerud-spilleren vant alle sine fem singlekamper i helgen. Også Arild Brække og Patrick Stark gjorde jobbene sine, mens Thomas Møllerdessverre måtte stå over flere kamper enn planlagt grunnet skulderskaden. Søndagens seier mot Laksevåg holdt liv i drømmen om eliteseriespill neste sesong, spesielt siden Otto Hatlebakks mannskap slo de to andre opprykkskandidatene Kåsen og Lørenskog. Neste seriehelg finner sted på Toso skole 14. og 15. desember. Der erstattes «Rolli» av Per Jarlebrand. [Kampfakta] [Seriestatistikk] [Adelskalender] [Omtale på Laksevåg BTKS hjemmeside]

22/11/02:I dag flyr A-laget til Bergen, der vi møter «Rolli» på Flesland. Så bærer det videre i leiebil til Vikinghallen, der vi har fått lov til å trene med Fjell-Kameraterne. På Toso skole skal Aleksander nok en gang trene nybegynnerne, som er blitt mange i tallet. Mange av dem er veldig ivrige. Aleksander spiller selv 1. divisjon i helgen, for Skårer. [Artikkel i Ringerikes Blad i dag]

21/11/02:18 Jevnaker-spillere er påmeldt til kretsmesterskapet, som finner sted på Toso skole lørdag 30. november. Sigurd Sørensen er stevneleder og Grethe Sørensen kiosksjef. Alle deltakerne i Gutter 15 og Gutter får premie, og det er puljespill i alle klasser unntatt Herrer double.

19/11/02:Fredag reiser A-laget til Hordaland for å spille sesongens tre første kamper i 1. divisjon. Troppen består av Roland Schmid, Patrick Stark, Lars Jarlebrand, Arild Brække og Thomas Møller. Lørdag møter vi Heros og Stord på Stord, mens søndag gjester vi Laksevåg i Bergen. Spillerne skal bo på Hotell Bryggen Orion. Lørdag morgen blir det biltur og ferge til Stord, med retur på kvelden. Dette blir en utfordring! PS! Dersom Thomas Møller spiller to enkeltkamper i helgen, når han 500 spilte kamper for førstelaget til Jevnaker BTK. [Kampfakta] [Seriestatistikk] [Adelskalender]

19/11/02:Rekordoppmøte på gårsdagens trening, der 18 spillere var i aksjon! Spesielt gledelig å se så mange unge i aksjon. Vi har en stor gruppe 11-åringer (og yngre) som virkelig begynner å få det til. At tre av våre bedriftsspillere også tok turen, sørget for en fin blanding av unge og eldre spillere.

18/11/02:Aleksander Rønning skal bo og trene på NTG fra mandag til onsdag. Jevnaker-gutten som spiller for Skårer vurderer å begynne på NTG etter endt grunnskole. Aleksander, 2 x Thomas og André var samlet til tre timers ekstratrening på Toso skole i går. Nok en gang satte storebror Sannes lillebror på plass i prestisjefylte kamper.

16/11/02:Thomas Møller vikarierte som nybegynnertrener for Aleksander i går. «Alex» er i Sverige sammen med Thomas Sannes og en rekke andre B-72-spillere, der de skal delta i Fästningsspelen i svenske Kungälv. Påmeldingene til kretsmesterskapet på Jevnaker begynner å komme inn. Trolig ender vi opp med ca. 15 spillere fra Jevnaker og fire-fem fra Gjøvik.

14/11/02:I går hadde vi opptelling av solgte «aksjer», og medregnet innrapporteringen fra en telefonrunde er vi oppe i 65Det gir håp om å nå 100 innen utgangen av neste uke.

13/11/02:Stord BTK har trukket sitt lag i eliteserien, og det kan få ringvirkninger for Jevnaker BTKs lag i 1. divisjon. Vi er nemlig i samme avdeling som Stords andrelag, som kan benytte sine eliteseriespillere fra og med søndag 24. november. Jevnaker BTK møter Stord II lørdag 23. november.

09/11/02:I går var det hele 16 spillere på trening, deriblant sju som deltok på treningsopplegget til Aleksander Rønning. Avisen Hadeland var nok en gang på plass, denne gangen for å sikre seg bilder av deltakerne i helgens poengstevne i Oslo. Der er Jon Arne Svendsen alene om å forsvare JBTKs ære, men Jevnaker-duoen Aleksander Rønning og Thomas Sannes deltar også. Jon Arne framførte for øvrig den nykomponerte JBTK-sangen for aller første gang. Treningen ble avsluttet på tradisjonelt vis, med brødreoppgjøretmellom Thomas og André Sannes. Nok en gang vant storebror, og sikret seg brusen Møller hadde satt opp som premie. Når skal Thomas slå sin bror?

06/11/02:Stort oppslag om «Bordtennis-aksjen 2002/03» i avisen Hadeland i dag, der ni av klubbens medlemmer er avbildet med hver sin aksje. Nå håper vi salget tar av for alvor!

05/11/02:Ingen Jevnaker BTK-spillere på Norgesrankingen som er offentliggjort i dag, men styremedlem Aleksander Rønning (som representerer Skårer) er nr. 4 på Gutter 15-listen, nr. 9 i Herrer junior og nr. 18 i Herrer eldre junior. PS! Aleksanders prestasjon i helgens norgescup er i dag behørig omtalt i avisen Hadeland.

04/11/02:Full fart på Toso skole i kveld, der 15 spillere var på plass. Avisene Ringerikes og Oppland Arbeiderblad viet tidligere JBTK-spiller Aleksander Rønnings seier mot Øystein Bakke stor spalteplass i dag. Det går sakte med aksjesalget, men det går framover. Målet er fortsatt 100 solgte innen 23. november.

03/11/02:Patrick Stark vant Herrer B i norgescupen på Vestfossen i går. Lars Jarlebrand kom på 3. plass. I Herrer A kom begge til kvartfinalen, i likhet med Thomas Møller[Stevnereferater] PS! Det kan bli opprykk til Herrer A for hele den nevnte trioen i løpet av sesongen. Poengkravet for opprykk er 96 poeng. Patrick og Thomas har allerede 76, mens Lars har 48. På NBTFs datarankingsikret Patrick seg 116 poeng, Lars 94 poeng og Thomas 48 poeng.

01/11/02:I dag gikk startskuddet for nybegynnerpartiet, med fem 11-åringer og Aleksander Rønning som trener. Den organiserte treningen fikk en bra start, og Aleksander gjorde et bra førsteinntrykk i sin trenerdebut. Han ledet gutta gjennom halvannen time med kontrollslag og «rundping». Opplegget fortsetter hver fredag framover, og etter hvert blir alle de yngste med slik at gruppa vil bestå av 10-12 spillere. PS! Avisen Hadelands utsendte kom på besøk til vårt treningslokale i kveld, for å lage en reportasje om vårt prosjekt «Bordtennis-aksjen 2002/03». Et avisoppslag om denne gylne inntektskilden gir oss en unik sjanse til å selge flere aksjer.

31/10/02:I helgen stiller Jevnaker BTK med seks spillere i norgescupen på Vestfossen: Lars Jarlebrand, Thomas Møller, Patrick Stark, Eirik Hæhre, Christian Bjertnæs og André Sannes. I tillegg tar vi med oss Aleksander Rønning (Skårer) og Thomas Sannes (B-72) til Øvre Eiker.

30/10/02:Salget av «Bordtennis-aksjen 2002/03» er i gang, men det har ikke tatt skikkelig av ennå. Ikke alle er like ivrige blant Jevnaker BTK-medlemmene. Totalt er det solgt rundt 30 aksjer. Det er imidlertid over tre uker igjen til salgsslutt, uten at det bør være noen sovepute. Minstemålet er 100 solgte aksjer, men håpet er at alle bretter opp ermene og tar i et skikkelig tak for klubben!

29/10/02:Christian Bjertnæs er i framgang om dagen. I går spilte han nesten helt jevnt med Thomas Sannes, selv om det ble 1-3-tap til slutt. Sannes vant de to siste settene 12-10. Det går mot en spennende norgescup til helgen. PS!Jon Arne Svendsen stilte med ny stamme og nye belegg på gårsdagens trening, og viste seg fra sin beste side. Få slår hardere enn «Johnny The Wolf», som i tillegg finter ut mange med sine lange nubber. Han er så ivrig med bordtennis for tiden, at han har komponert en helt ny JBTK-sang. Den har premiere på Toso skole onsdag kl. 19.00!

27/10/02:Høy temperatur på ekstratreningen på Toso skole i kveld, der Thomas Sannes (B-72) forsøkte seg to ganger mot storebror André Sannes uten å vinne. – Han spilte feigt og hadde flaks, sier Thomas om 0-3- og 1-3-tapene. – Jeg hadde full kontroll. Thomas gjorde alle feilene, repliserer André.

26/10/02:Jens Disington avholdt klubbtrenerkurs på Toso skole i går. Vi stilte med sju kursdeltakere og åtte yngre barn. Spesielt de unge syntes å ha det gøy, med mange morsomme aktiviteter og øvelser. Patrick Stark, Aleksander Rønning, Linda Larsson Odden og Einar Hellum deltok på hele kurset, mens Serif Rupic og Thomas Sannes fikk med seg de tre første timene. Fredag 1. november kjører vi i gang organisert trening for de unge.

24/10/02:I morgen avholder vi trenerkurs på Toso skole, med ti deltakere og sju barn.

16/10/02:Seks Jevnaker-spillere deltok i det regionale poengstevnet Kjelsås CupThomas Møller og André Sannes meldte forfall. [Stevnereferater]

16/10/02:Seks Jevnaker-spillere skal på landskamp i fotball i kveld. Serif Rupic, Thomas Møller, Sanjin Rupic, Thomas Sannes, Aleksander Rønning og André Sannes blir å finne på Ullevaal stadion når Norge spiller mot Bosnia-Herzcegovina.

14/10/02:Christian Bjertnæs og Thomas Sannes satte ny personlig rekord med 154 forehand-kontrollslag på treningen i dag. PS! På fredag, da 1. divisjonsspillerne var i Sverige, møtte hele 18 spillere opp på treningen på Toso skole. Deriblant tre gjester fra Kobra BTK; Einar, Espen og Lars Rønneberg.

14/10/02:Tidligere Jevnaker BTK-spiller Gry Larsen (26) ble i helgen valgt som leder i AUF.

14/10/02:Lars Jarlebrand (bildet), Thomas MøllerPer Jarlebrand og Patrick Stark hadde en flott helg i Göteborg, med deltakelse i Onsalaspelenog mange sosiale aktiviteter. Samtlige deltok i Herrer klass 3 på lørdag, og samtlige gikk videre fra sine innledningspuljer. Lars, Patrick og Thomas vant sine åttedelsfinaler. Per var toppseedet og fikk walk over til kvartfinalen. Der ble det to rene Jevnaker-oppgjør, på samme side! Lars slo Patrick 3-2 og Thomas slo Per 3-2. I semifinalen vant Lars greit med 3-0 mot Thomas, og i finalen ble Marcus Carlsson fra Tölö slått 3-1. Etter en hyggelig kveld på et av Göteborgs utesteder (Rumpan Bar!), var det ny dyst i Rydet Sporthall på søndag. Verken Lars eller Thomas klarte å gå videre fra sine puljer i Herrer klass 2. Patrick slo Thomas 3-1 og knep den tredje og siste sluttspillplassen i pulje 2. I kvartfinalen tapte han 1-3 mot finalist Johan Andersson (Onsala). Per vant sin pulje i klass 4 uten å avgi sett og seiret 3-0 i åttedelsfinalen. I kvartfinalen spilte han fire uhyre jevne sett (det sto 10-10 i samtlige) mot klassevinner Anders Johansson (Råda Hindås), men tapte 1-3. En bil fylt med slitne JBTK-spillere og dagligvarer for en måned framover var tilbake i Oslo ved midnatt.

08/10/02:Det blir avholdt trenerkurs på Toso skole i Jevnaker fredag 25. oktober fra kl. 17.00. Jens Disington blir NBTFs kursleder. Fra kl. 17-19 blir det praktisk kursing med de yngste barna, mens resten av kurset omfatter teori. Responsen er bra blant JBTK-medlemmene. Totalt regner vi med at om lag 20 personer blir med på kurset. Ta kontakt med Thomas Møller dersom du vil delta. Kurset er gratis!

07/10/02:Jevnaker BTK deltar med flere spillere både på norgescupen i Vestfossen 2. og 3. november samt det første poengstevnet i Region Øst på Kjelsås 20. oktober. Førstkommende helg deltar Per Jarlebrand, Lars Jarlebrand, Patrick Stark og Thomas Møller i Onsalaspelen utenfor Göteborg.

07/10/02:Vi har satt i gang salget av «Bordtennis-aksjen 2002/03». Alle som kjøper en aksje, forplikter seg til å betale fem kroner for hver enkeltseierJevnaker-spillerne tar i 1. divisjon avd. B. Vinner vi f. eks. 50 kamper (maks. 72), tjener vi 250 kroner pr. aksje. Ideen er hentet fra Kobra BTK, som har solgt nærmere 100 aksjer allerede. Målet er å selge 200 aksjer i Jevnaker BTK.

01/10/02:September-beholdningen i «Aksjon 50-øringer» ble 238 kroner, og vi er dermed oppe i 4044 kroner og 50 øre etter 19 måneders innsamling!

30/09/02:Geir Rønneberg (klikk på navnet for å se bilde!) dukket opp på Toso skole i kveld. Det er 18 måneder siden sist. 18 lange og tøffe måneder for Geir, som fyller 35 år 7. oktober. Heldigvis har han kommet seg gjennom cellegift- og strålebehandlingen og blitt kvitt kreften i ryggmargen. Det så ut som Geir likte å være tilbake ved bordet. Slagene satt bra etter det lange fraværet, men han er fortsatt hemmet i sitt høyre bein. – Det går framover, sier Geir og gleder seg over en normal hverdag igjen. Han har allerede jobbet i tre måneder etter endt behandling. PS! Formsterke Thomas Møller satte Skårer-proffen Aleksander Rønning på plass med 3-0 i en treningskamp på dagens trening, der ni spillere var på plass.

09/09/02:I dag løsnet det for alvor på treningen på Toso skole, med hele 13 frammøtte: Linda Larsson Oddsen, Tonje Larsson Oddsen, Maiken Larsson Odden, Aleksander Rønning, Thomas Sannes, Su Juei Ching, Toni Kuan, Jon Arne Svendsen, Bert Erixon, Tor M. Dahl, Dagfinn Olaussen, Eirik Hæhre og Thomas Møller. [Bilde]

07/09/02:Christian Bjertnæs startet sesongen med sin første opptreden på JBTK-treningen i går. Til tross for pause i hele sommer, imponerte han voldsomt. Dessverre hadde han bare selskap av Thomas Møller og våre «proffer» i B-72 og Skårer, Thomas Sannes og Aleksander Rønning. Sistnevnte har kommet ned på jorda etter seieren mot Møller forrige fredag. Onsdag snudde Møller 0-2 til 3-2, og i går vant 33-åringen de tre kampene 3-1, 3-1 og 3-0. Framgangen til Rønning er uansett merkbar. Mens lokalbefolkningen trener på Toso skole, er Patrick Stark og Arild Brække i gang med sesongforberedelsene i B-72-hallen, mens Lars Jarlebrand hovedsaklig trener i Fokushallen og hans bror Per Jarlebrand kjører på med Warta i Göteborg. I Sveits venter Roland Schmid på ny racket…

01/09/02:Linda Larsson Odden er klubbens høyeste rankede spiller, med sin 3. plass i Damer veteran 35. Per Jarlebrand er også ranket som nummer tre, i Herrer veteran 35.

31/08/02:Gårsdagens opptelling i «Aksjon 50-øringer» ga en total saldo på drøyt 3800 kroner, etter at 265 kroner ble generert i august. Vi takker Robert Møller for donasjonen av 250 femtiøringer! Tidligere JBTK-spiller Aleksander Rønning viste på fredagens trening at han har tatt flere steg framover i sommer, ved å beseire Thomas Møller 3-1. Også Thomas Sannes er blitt betydelig bedre. Geir Rønneberg har signalisert at han kommer på sin første trening på 18 måneder, på mandag, mens Serif Rupic sier han har lyst til å begynne å trene igjen etter en hvilesesong. Vår gamle bedriftshelt Bjørn Erik Wibe var innom og hilste på gamle kjente på fredagens trening på Toso skole. PS!Thomas Møller er eneste påmeldte til norgescupstevnet i Laksevåg 28. og 29. september.

21/08/02:Jevnaker BTK er blitt tildelt de samme treningstidene som før på Toso skole. Det betyr mandager, onsdager og fredager fra kl. 19.00 til kl. 21.00 fram til 15. juni 2003.

15/08/02:Spillerne på A-laget til Jevnaker planlegger å samles i Göteborg en helg i løpet av høsten, både for å bli bedre kjent og for å spille bordtennis. Planen er en treningskamp mot Per Jarlebrands klubb Warta (Divisjon V), men det er mulig vi velger å delta på et stevne i stedet.

30/07/02:Thomas Møller var i dag på sin første joggetur for året. Veteranen, som blir 33 år på mandag, har ambisjoner om å løpe mye i sommer. Lars Jarlebrands overgang fra Manglerud til Jevnaker er i dag bekreftet av NBTF. Jarlebrand er spilleklar 24. august.

Det er stille før stormen i Jevnaker Bordtennisklubb. Patrick er på ferie i Sveits, Roland er hjemme i Sveits, ThomasArild og Lars jobber i Norge, Peri Sverige likeså. Lars trener i Fokushallen i sommer, mens det ellers er ferie i Jevnaker BTK. Serien starter tross alt ikke før 23. november, så det er ingen grunn til bekymring. Mens motstanderne framhever sine ambisjoner og forhåpninger, tar vi det med ro ved Randsfjorden.

01/07/02:Lars Lafton scoret hat trick i sin første kamp på utlån fra Nybergsund til Jevnaker, da Toten ble slått 6-1 i 3. divisjon.

JBTK møter følgende lag i 1. div. avd. B sesongen 2002/03: Laksevåg, Heros, Norheimsund, Lørenskog, Vikåsen, Stord 2 og  Kåsen.

Den tidligere sveitsiske mesteren Roland «Rolli» Schmid er klar for Jevnaker BTKs lag i 1. divisjon neste sesong! Han representerte Sveits i VM i ’93 og ’95, og har også deltatt i EM. Han har tre sveitsiske singlemesterskap: Junior i ’89, Eldre junior i ’93 og Senior i ’97.

Brødrene Lars og Per Jarlebrand skal spille for Jevnaker i 2002/03-sesongen. Lars kommer fra Manglerud BTK, mens Per skal spille for Jevnaker i tillegg til sin svenske klubb Warta (Göteborg).

Aleksander Rønning og Thomas Sannes har meldt overgang til B-72.