Butterfly Kenny Style!

Klarte du å løse gåten i gårsdagens liksom-påskekrim? Om ikke helt, så var du kanskje inne på noe i nærheten? Historien er i hvert fall helt sann.

SISTE LIVSTEGN: Her tar Tom Borgersen farvel med sin Kenny Style-stamme. Datoen er 27. oktober 2011. Få minutter senere er Butterfly-stammen begravet.

Butterfly-stammen av type Kenny Style var svært populær i sin tid.

Tom Borgersen ble både klubb- og kretsmester med den som ligger begravd på Jevnaker.

Den ble lagt ned som en grunnstein for garderobetilbygget.

Stammen gikk etter hvert ut av produksjon, men utøvere som har vært med en stund husker den godt.

Kenny Style-stammer i god stand selges i dag for firesifrede kronebeløp på internett.

Butterfly falmet som merke mot slutten av 1900-tallet, men er nå tilbake for fullt. Som et populært statusmerke à la Apple.

Tok du noen av hintene i gårsdagens artikkel? For eksempel at de japanske tegnene betyr Kenny på japansk. Og at den begravde japaneren er stilfull.

Butterfly-grunnleggeren Hirosuke Tamasu var japansk landslagsspiller. Han gikk bort 22. juli 2004 i en alder av 83 år og 11 måneder.

Den unge soldaten Hirosuke overlevde som nevnt atombomben som falt i Hiroshima under andre verdenskrig, selv om han bare befant seg to kilometer unna.

Han valgte sommerfulgen (Butterfly) fordi den symboliserer fred, vår og glede.

Grunnleggeren var overbevist om at bordtennis bidrar til god helse og et lengre liv. Bordtennis er en livstidsidrett og ideell spesielt for eldre mennesker, sa han.

God påske. God vår. God mandag!