Mange pallplasser på Harestua

Tony Herting (x2) og Ervin Georg Egelandsdal spilte finaler i dagens regionscup, der det også ble pallplasser til Krystian Ziolkowski, Andreas Bråthen Sataøen, Noah Götestam og Dawid Kamil Hyszczyn.

PÅ PALLEN: Tony og Krystian imponerte i Gutter 11. (Foto: Katarzyna Ziolkowska)

Det har vært en lang og begivenhetsrik dag for Jevnaker BTK i Harestua Arena i Lunner i dag. Med åtte utøvere i aksjon og mange JBTK-supportere ringside ble det mange spennende opplevelser.

Og flotte plasseringer!

JBTK-duoen Tony Herting og Krystian Ziolkowski preget 11-årsklassen. Begge slo seg videre fra sine innledende puljer og avanserte ytterligere i den påfølgende utslagsturneringen.

Kjempestas med to unge JBTK-utøvere i hver sin semifinale samtidig. Tony vant og Krystian tapte. Tony røk med 2-3 i finalen mot Krystians overmann, Dylan Tang (Fokus), etter å ha vunnet de to første settene med 11-5 og 11-1…!

SUKSESSDUO: Andreas og Tony hevdet seg helt i toppen igjen. Her med hver sin premie etter 3. og 2. plass i Gutter 12. (Foto: Håvard Sataøen)

Tony nullstilte og kvernet ut nye seirer i Gutter 12. Spilte seg til finalen også der. Ny sjanse mot Dylan Tang, som gikk opp til 2-0. Tony reddet tre matchballer i tredje sett, vant de to neste settene og var oppe i 8-6-ledelse før Fokus-spilleren knep de nødvendige poengene og seieren.

Andreas Bråthen Sataøen ble nr. 3 i samme klasse. Også han røk med 2-3 mot Tang – i semifinalen. Andreas spilte kjempebra gjennom hele helgen. Han og Tony viser vei i den fremadstormende nye JBTK-generasjonen.

Krystian, Noah og Dawid er tre andre i samme aldersgruppe som imponerte i dag.

Ervin Georg Egelandsdal misset sluttspillplassen i G15B etter 2-3-tap i avgjørende puljekamp. – Jeg skal vinne G14B, lød det målbevisst fra ham i pausen mellom de to klassene.

Ervin vant ikke klassen, men leverte til de grader ved å nå finalen! På veien slo han blant andre klubbkamerat Isak Døhlen-Jacobsen i kvartfinalen. Fredrik Skjøld-Hinze (Fokus) seiret 3-2 i finalen.

Samtlige av våre representanter vant kamper i dag:-)

Topp 5-plasseringene til JBTK-utøvere:
Tony Herting (2. plass G11 + 2. plass G12)
Krystian Ziolkowski (2. plass G11)
Noah Götestam (3. plass G13B + 5. plass G12)
Dawid Kamil Hyszczyn (3. plass G11Nyb)
Isak Døhlen-Jacobsen (5. plass G15B + 5. plass G14B)
Ervin Georg Egelandsdal (5. plass G15B)
Andreas Bråthen Sataøen (5. plass G15B + 3. plass G12)

Oppsummert: To andreplasser, tre tredjeplasser og fem femteplasser – av sju forskjellige utøvere!

Vi gratulerer alle JBTK-deltakerne med innsatsen. Takk til alle foreldrene som stilte opp, samt øvrige JBTK-supportere! Og til Harestua IL, som klarte å samle så mange deltakere og gjennomføre et etterlengtet storstevne gjennom helgen!

Utvalgte bilder fra Harestua Arena:

[Best_Wordpress_Gallery id=»75″ gal_title=»Regionscup Harestua 130222″]

| Resultatservice regionscupen |

JBTK-utøvere i aksjon:

ANDREAS BRÅTHEN SATAØEN: Lørdag banket han mange voksne. I dag hevdet han seg meget godt blant jevnaldrende og eldre unge!

DAWID KAMIL HYSZCZYN: Flott 3. plass i G11Nyb, der han først vant kamp i puljespillet.

ERVIN GEORG EGELANDSDAL: Nesten videre i G15B. Så klinket han til med finaleplass i G14B!

ISAK DØHLEN-JACOBSEN: Spilte seg til kvartfinalen i begge klassene han deltok i.

KRYSTIAN ZIOLKOWSKI: Semifinale i Gutter 11 lar seg vikelig høre. Sterkt, Krystian!

MAGNUS ZIOLKOWSKI: Deltok bare i én klasse, men slo godt fra seg og vant kamp. Her varmer han opp før skift til konkurranseklær.

TONY HERTING: To finaletap. 2 x 2-3 mot samme spiller. Så nær og samtidig så imponerende!