Rankingstevnestopp i JBTK

0
(0)

Sommercupen 2021, som var terminfestet til lørdag 3. juli, avlyses herved. Jevnaker Bordtennisklubb kutter også ut framtidige turneringer med primært voksne som målgruppe.

Realitetsorienteringen bunner i stadig økende arbeidsbelastning gjennom mange år. Tiden med veldedig arbeid for voksne mennesker er over.

Jevnaker BTK skal fortsette å tilby veiledet trening, aktiviteter og konkurransetilbud for yngre. Deriblant et nasjonalt rekruttrankingstevne for yngre i februar 2022.

Tradisjonsrike mesterskap som Romjulscupen og Påskecupen er historie, i likhet med øvrige rankingstevner kategorisert som seniorturneringer.

Jevnaker BTK takker alle deltakerne fra øvrige klubber som har gjort klubbens populære rankingstevner så minnerike gjennom så mange år!

Dessverre makter vi ikke lenger gjenskape den enorme mengden med innsats som kreves for å planlegge, organisere, gjennomføre og markedsføre slike arrangementer.

Selv om noen nye har meldt seg til ansvarsoppgaver og innsats nå som vi entrer sommerpausen, er arbeidsoppgavene i Jevnaker BTK fortsatt alt for skjevt fordelt. Det er ikke bærekraftig over tid.

HISTORIE: De tradisjonsrike rankingstevnene i Jevnaker Bordtennishall er historie.

Mens JBTKs rankingstevner har vært suksessrike og verdsatt, spesielt blant tilreisende deltakere, er det et faktum at antall JBTK-deltakere i eksterne turneringer har dalt over flere år.

Spesielt for mange av våre yngre medlemmer har arrangementer på hjemmebane blitt soveputer og begrenset iveren etter å delta på øvrige turneringer rundt om i landet.

Vi ønsker med nevnte grep å motivere flere yngre til å bli med ut og konkurrere, oppleve nye steder, nye motstandere, stifte nye bekjentskaper med jevnaldrende og utvikle seg menneskelig såvel som sportslig.

Tusen hjertelig takk til kjernen av JBTK-medlemmer som har stått på for å gi egne og andre klubbers utøvere unike tilbud i form av rankingstevnene som vi tillater oss å omtale som legendariske.

Vi er ikke i tvil om at andre klubber vil benytte anledningen til å fylle tomrommet som oppstår. Så kan vi bare drømme om at noen følger opp nivået på premieringen…

Din vurdering av denne artikkelen?

Velg symbolet som angir din vurdering!

Snittvurdering 0 / 5. Antall vurderinger: 0

Bli den første som vurderer artikkelen!