Regler for egentrening i Jevnaker Bordtennishall

0
(0)

I sommermånedene arrangerer JBTK ukentlige åpne treninger for alle hver fredag kl. 18-20. Egentrening kan utøves av medlemmer med ansvarsroller. Nå også med flere gjester. Sjekk hvilke regler som gjelder!

Sesongens siste obligatoriske trening finner sted fredag 28. mai. Med unntak av fredag 4. juni (sesongavslutning i hallen) tilbyr Jevnaker BTK ukentlige fredagstreninger for alle medlemmer i alle de tre sommermånedene!

PS! I tillegg til herværende regler gjelder selvsagt varsomhet og forholdsregler med tanke på smittevern (inn- og utregistrering på skjema, avstand, desinfisering, o.s.v.). Og selvfølgelig at man må rydde og vaske etter seg hver gang!

Egentrening tillates for ansvarshavende* (styremedlemmer, trenere og andre med faste arbeidsoppgaver). Disse personene kan spille bordtennis med inntil hele tre gjester (medlemmer)!

(*) STYREMEDLEMMER: Thomas Møller, Lene Skogen, Leif-Harald Svendsbråten, Pia-Helén Fagerslett, Håvard Sataøen og Yngve Midtfjell. TRENERE: Jonas Jensen, Terje Herting, Kevin Svendsbråten og Johnson Nketia Adum. LAGLEDERE: Olof Götestam, Yngve Midtfjell, Lene Skogen, Håvard Sataøen og Fredrik Wilkens. FØRSTEHJELPSANSVARLIG: Bendik Alme. GUBBETRENINGSLEDER: Raymond Boger. KLUBBRANKINGLEDER: Leif Thorbjørn Jensen. FLASKEPANTER: Linda Svendsbråten.

 

NB! Maksimalt fire medlemmer kan spille samtidig til tider utenom kl. 18-20 på fredager i og fram til juni, juli og august. Eneste unntak er hvis Jevnaker BTK inviterer til treningssamlinger eller andre aktiviteter.

PS! I tillegg til herværende regler gjelder selvsagt varsomhet og forholdsregler med tanke på smittevern (inn- og utregistrering på skjema, avstand, desinfisering, o.s.v.). Og selvfølgelig at man må rydde og vaske etter seg hver gang.

* Andre enn klubbens ansvarshavende (nevnt ovenfor) kan henvende seg til klubbleder Thomas Møller eller nestleder Lene Skogen med eventuelle enkeltforespørsler om egentrening!

Riktig god sommer:-)

Facebook Comments

Din vurdering av denne artikkelen?

Velg symbolet som angir din vurdering!

Snittvurdering 0 / 5. Antall vurderinger: 0

Bli den første som vurderer artikkelen!