Terje og Kevin er sesongens JBTK-spillere

0
(0)

Med pomp, prakt, pokaler og medaljer ble Terje Herting kåret til sesongens spiller og Kevin Svendsbråten sesongens unge spiller under kveldens sesongavslutning i JBTK.

Terje og Kevin vant de gjeveste prisene, men var absolutt ikke alene om å få velfortjent oppmerksomhet og honnør for sine prestasjoner og personligheter.

SESONGENS JBTK-SPILLERE: Terje Herting og Kevin Svendsbråten med hver sin kjempepokal.

Jevnaker Bordtennisklubb delte ut 17 sesongutmerkelser. Alle de unge spillerne fikk deltakermedalje og mange ble takket for innsatsen gjennom en lang og krevende sesong.

JBTKs trenerkvartett for ungdomsgruppen; Kenneth Hansen Ødegård, Daniel Fagerslett Grefsrud, Jonas Jensen og Kevin Svendsbråten fikk en ekstra takk i form av hver sin sportstrøye.

PLIKTOPPFYLLENDE TRENERE: Kenneth H. Ødegård, Jonas Jensen, Daniel F. Grefsrud og Kevin Svendsbråten.

Klubbens lederduo Thomas Møller og Lene Jensen fikk rosende omtaler og fine gaver.

De beste sammenlagt i JBTKs klubbranking ble også premiert i kveld: Jonas Jensen (totalvinner), Lene Jensen (beste dame) og Kevin Svendsbråten (beste yngre). Takk til Leif Jensen, som administrerte tiltaket gjennom hele sesongen!

MANGE VINNERE: Alle vinnerne av sesongutmerkelsene unntatt Anders Eriksson var til stede på kveldens sesongavslutning i Jevnaker Bordtennishall.

Ca. 30 JBTK-medlemmer og -venner deltok på sesongavslutningen i Jevnaker Bordtennishall, der vi koste oss med pølser og saft under høytidelighetene, som etter hvert gled over til uformell stemning slik vi er vant til i JBTK.

STOR FORSAMLING: Imponerende mange møtte opp på kveldens sesongavslutning.

Flere benyttet også anledningen til å ta noen slag utover kvelden. Gjennom sommeren er det fredager som gjelder for alle som vil være sikker på å ha noen å trene med. Hver fredag fra kl. 18:00 tilbyr JBTK åpne treninger. Velkommen!

PREMIEBORDET: Store og små pokaler ble delt ut til mange velfortjente vinnere.

PS! Jevnaker BTK er arrangør av Sommercupen 2019 – sesongens aller siste approberte stevne lørdag 6. juli. Åpen rankingturnering for alle spillere i hele Norge, men bare plass til 25. Påmelding via Vipps fra søndag 16. juni kl. 11:00.

Vinnerne av JBTKs sesongutmerkelser 2018/19:

Terje deler sin kompetanse med alle i klubben samtidig som han stadig presterer. Klubb-, -krets og påskecupmester blant flere triumfer og finaler. Den klart beste lokale JBTK-spilleren, som også gjør andre bedre!

Kevin har levert de beste resultatene av alle JBTK-spillerne under junioralder. Flott klasseseier i Danmark prikken over i-en i en sesong med stor framgang. Mange sterke seirer understreker potensialet.

Trofast ungdomsgruppespiller som viste fin framgang gjennom hele sesongen. Har lært mye på trening og treningssamlinger. Sto for sesongens store positive overraskelse med finaleplass i regionsmesterskapet!

Sesongens JBTK-prestasjon er summen av Jonas’ mange prestasjoner. Deriblant flere turneringsseirer, mange topp-prestasjoner mot høyere rangerte spillere og fabelaktig innsats som JBTK-trener.

Sanket klart flest lagspillerpoeng for Olofs JBTK-lag i eliteserien med seier i 14 av sine 16 singlekamper. Blant de 2-3 beste i eliteserien og Topp 30 i hele Sverige. Tidenes beste JBTK-spiller.

Imponerte med å vinne 12 singlekamper og tre doublekamper for Hadelandsdamene i 5. divisjon. Èn singleseier mer enn Linda Svendsbråten. Briljerte med solid plusskvote i sluttspillserien etter jul.

Fredrik er alltid positiv. Hans innsatsvilje er uslåelig. Konkurranseinstinktet vokser. Fredrik viser nå fakter og følsom forbannelse når han taper jevne kamper. Det er virkelig en positiv utvikling!

Aktiv deltaker på gubbetreningene. Aktiv turneringsdeltaker. Aktiv innsats for å lære. Aktiv lagleder for ungdommene på JBTKs 5. divisjonslag. Aktiv vaktmester og aktiv gledesspreder i JBTK-miljøet.

Leif trener mest av alle. Han vinner kamper og klasser. Solid nivåheving. Ivrig Jensen Open-arrangør, dyktig lagleder og pliktoppfyllende klubbrankingorganisator som alltid stiller opp når han blir spurt.

Taklet utfordringene som éner på Leifs JBTK-lag i 3. divisjon godt. Vant sju av 20 singlekamper og var uhyre nær ved å slå flere de aller beste spillerne i avdelingen.

Kevin tok 5. divisjon med storm: Cruiset gjennom grunnserien med 24-1 i singlekvote og 7-1 i double. Tøffere motstand i A-sluttspillserien, men 15-3 i single og 3-1 i double er imponerende.

Anton gjorde ikke mye ut av seg da han besøkte bordtennishallen for første gang i vinter, men han ble fort husvarm. Har imponert med god ballfølelse, treningsvillighet og flott innsats i klubbmesterskapet.

Daniel har det med å spille kampene helt ut. Fem sett er mer vanlig enn uvanlig for denne fighteren som økte sin rankingstatus med 145 poeng. Imponerende klasseseier i Nordsø-cupen i Danmark!

Lene har en unik evne til å spre glede og skape trivsel samtidig som hun legger ned en uvurderlig arbeidsinnsats for Jevnaker BTK. Hun rekker til og med å prestere som spiller. Tusen takk, Lene!

Ingeborg har gått fra å være listefyll til å bli en å regne med. Fordi hun trener ofte, målrettet og ikke er redd for nye utfordringer. Deltar på samlinger, sommerleirer og stevner. Fortjent framgang!

Lindas treningsiver bærer frukter. Etter et par sesonger med rankingpoengnedgang har hun snudd trenden. Spilte seg til mange semifinaler og finaler. Vant mange kamper i seriespillet. Topp tuppe!

Etter minus 60 i debutsesongen har Leif sanket nesten 500 rankingpoeng på tre år. Forrige sesongs pers på 192 ble fulgt opp med 199 plusspoeng i 18/19-sesongen. Trening og terping gir resultater.

Facebook Comments

Din vurdering av denne artikkelen?

Velg symbolet som angir din vurdering!

Snittvurdering 0 / 5. Antall vurderinger: 0

Bli den første som vurderer artikkelen!