Dobbeltseier på hjemmebane

Icon_stevneJBTKs Jonas Jensen vant dagens rekruttrankingstevne i Jevnaker Bordtennishall foran klubbkamerat Daniel Fagerslett Grefsrud.

25 deltakere fra fem klubber og minst like mange foreldre fylte Jevnaker Bordtennishall i dag. Det ble spilt 98 kamper i løpet av de knappe seks timene turneringen varte.

Med så masse godtfolk på plass var stemingen i hallen herlig. JBTK fikk mange hyggelige tilbakemeldinger fra de tilreisende og våre egne deltakere leverte mange lekre prestasjoner.

JBTKs arrangementsstab besto dagens prøve med stil; ifølge oss selv. Thomas Møller hadde god kontroll på kampavviklingen, Lene Jensen og Pia-Helen Fagerslett på kiosken og Kenneth Hansen Ødegård på coachingen. Bert Erixon dømte samtlige ti kamper på bord nr. 1. Helt topp å ha Bert tilbake!

Takk også til god hjelp fra gjestene fra Modum og alle andre som bidro gjennom dagen.

Jonas Jensen vant to klasser i forrige helgs regionscup på Harestua. I dag slo han til igjen – fra knepen favorittposisjon. Imponerende!

Også toer Daniel Fagerslett Grefsrud imponerte. Han var med i seierskampen helt til den aller siste duellen; mot Jonas Jensen.

SUPERDUO: Jonas Jensen (t.v.) og Daniel F. Grefsrud besatte de to første plassene i rekruttrankingstevnet i Jevnaker Bordtennishall. (Alle foto: Thomas Møller)

Daniel Mianchos 6. plass er vel så imponerende. Tiåringen begynte i JBTK i fjor høst. Han vant 11-årsklassen i KM i desember og i dag la han 18 spillere bak seg på resultatlisten!

Kevin Svendsbråten er en annen JBTK-spiller som akselererer for tiden. Hans stadige nivåheving ble i dag belønnet med 8. plass.

Amund Fredriksen ble nr. 10 med sykdom i kroppen. To kamper ut i sluttspillpuljen ble svimmelheten for tøff å takle, så han valgte å stå av. En frisk Amund hadde endt enda høyere på listen.

Eivind Stenerud Sørum er virkelig på gang. I dag vant han sin sluttspillpulje bestående av innledende puljetreere. Meget sterk 11. plass!

Fredrik Wilkens utfordres av stadig nye og yngre JBTK-spillere. I dag tapte han mot to av dem, men tok likevel en grei 12. plass.

Mathias Jadot-Kvamme vant to kamper i første pulje. Det medførte tøff motstand i sluttspillpuljen. 15. plass er uansett bra.

Martin Jensen leverte en fantastisk innsats i dag. Niåringen vant én av sine fire første, men i sluttspillpuljen gjorde han rent bord med fire seirer og endte som nr. 16.

Vemund Killi Grønhaug er også bare ni år. 17. plass høres kanskje ikke så spektakulært ut, men Vemunds resultater er sterke. Og han var veldig nær flere seirer mot langt mer rutinerte spillere.

Kaja Jensen er JBTK-spilleren som var involvert i flest jevne kamper i dag. Flere over fem sett. Mot bedre spillere og med tap som utfall, men neste gang er det kanskje Kaja som er best. For hun viser stor og imponerende framgang!

Stig André Boberg slo søsteren Christine Boberg i kampen om 19. plassen. Begge vant hver sin kamp i det innledende puljespillet og tapte de øvrige i sluttspillpuljen. Begge spilte bra i dag.

Ervin Georg Egelandsdal møtte litt for gode spillere i sin første pulje, men slo tilbake med fire seirer i sluttspillpuljen. Det resulterte i 21. plass. Meget bra, Ervin!

Dagens Fair Play-premier gikk til Christine Boberg (Jevnaker) og Snorre N. Harstad (Modum).

PS! Modum BTKs Jørgen M. Pedersen har deltatt i tosifret antall rankingstevner på Jevnaker uten å vinne en eneste kamp. I dag vant han to. Gratulerer, Jørgen!