Opp og ned på Oppegård

Icon_stevneIngen topplasseringer, men bra innsats av alle JBTK-utøverne regionsmesterskapet på Oppegård i dag. Lars og Jonas tok hver sin 5. plass.

UNG DEBUTANT: Martin Jensen i aksjon på åtteårsdagen sin. Grattis med dagen og innsatsen, Martin!

UNG DEBUTANT: Martin Jensen i aksjon på åtteårsdagen sin. Grattis med dagen og innsatsen, Martin!

Åtte var påmeldt, men Daniel F. Grefsrud ble offer for framskutt starttidspunkt og Eivind Nygård meldte forfall med sykdom allerede i går.

Martin Jensen debuterte som stevnedeltaker på bortebane på sin åtteårsdag. Han deltok i Jenter/Gutter 8 og spilte fire kamper. Martin klarte ikke å vinne noen av dem, men hang bra med i flere av settene og fikk masse nyttig erfaring.

Storebror Jonas Jensen spilte seg videre fra puljen i Gutter 12 B med seier og tap. I kvartfinalen mot Bjørn S. Opsund (Sarpsborg) kom han bakpå med 0-2, men slo tilbake og utliknet. I det femte og avgjørende settet tapte Jonas 5-11. Nesten 3. plass er ikke så verst!

Håvard Nygård tapte sine tre puljekamper i Gutter 14 B. Han var svært nær seier mot Bjørn Tøgård (Oppegård), som vant den jevne femsetteren. Håper du får lyst til å trene mer framover, Håvard!

Regine O. Bergum imponerte med å vinne 3-0 mot Julie Johnsgård (Harestua) i Jenter 14 B-puljen. Det ble tap i de to andre kampene og ikke sluttspillplass. Likevel meget bra av Regine, som viser framgang på hver trening.

Fredrik Wilkens spilte tre kamper i Herrer junior B. Alle endte med tap, men også Fredrik opplevde å tape en femsettskamp i dag. Viktor S. Hellevik (Oppegård) vant med 11-5 i siste sett mot Fredrik, som leverte helhjertet innsats også denne gangen.

NESTEN: Lars Torp kunne ha vunnet Herrer D, men røk ut med 2-3 i kvartfinalen.

NESTEN: Lars Torp kunne ha vunnet Herrer D, men røk ut med 2-3 i kvartfinalen.

Lars Torp stilte som outsider i Herrer D. Han imponerte stort ved å vinne sin innledende pulje. Her ble både Jens T. Jensen (Fornebu) og Christian Hornnes (Fornebu) slått. I kvartfinalen ble det meget spennende. Lars ledet 2-0 mot Bjørn I. Jacobsen (Askim), men tapte til slutt 2-3.

Lars hadde matchball på 10-9 i femte sett, men tapte 10-12.

Oppegård IL leverte en flott arrangement med kjempestor deltakelse fra hele østlandet. Nærmere 200 spillere var med. Imponerende!

Takk til Leif T. Jensen, Lene Jensen og Kari G. Nygård for fotografier og rapporter fra dagens mesterskap.

Allerede søndag 3. mai er det nye sjanser for alle unge spillere, i nybegynnerstevnet på Kjelsås. Ta kontakt med JBTKs stevnesjef Per Gunnar Nygård for å melde deg på!

| Alle resultatene |