Jonas-jubel på hjemmebane

Jonas Jensen vant alle sine åtte kamper i dagens nasjonale D-rankingstevne på Jevnaker. Arne Gunnar E. Ellingsen og Alexander Karlsrud fulgte på 2. og 3. plass.

UBESEIRET: Jonas Jensen leverte en meget solid turnering og ble belønnet med trådløs høyttaler, ørepropper og en splitter ny bærbar datamaskin.

Jonas er i storform om dagen. For to uker siden vant han tilsvarende klasse i regionscupen.

JBTK-kometen (15) vant alle kampene sine. 3-0 i de fire innledende. I sluttspillpuljen avga han to sett mot Alexander Karlsrud – og ett mot Arne Gunnar E. Ellevold og Victor S. Hellevik.

Den avgjørende seieren i siste kamp mot Ellevold var for øvrig Jonas’ tellende kamp nummer 100 inneværende sesong.

Daniel F. Grefsrud ble nest beste JBTK-spiller, på 5. plass. Daniel imponerte stort i sin innledende pulje; med seirer mot Thomas Moen og Asgeir Snyen.

Thomas Moen vant sin sluttspillpulje og kapret 6. plassen. Han hadde ikke sin beste dag, men vant likevel seks av åtte kamper. Watchara Chadkarn endte på 8. plass med fem seirer.

Leif Thorbjørn Jensen endte midt i rekka på 13. plass. Tapte to kamper med 2-3, men totalt sett en ganske bra dag. Kevin Svendsbråten sikret 14. plassen etter å ha snudd 5-10 i avgjørende sett mot Ruben Kvamme til 12-10!

Daniel Miancho ble nummer 16. Spilte solid og effektivt helt fram til 2-3-tapet mot godtspillende Sondre H. Gundersen i siste kamp. Kaja Jensen på 17. plass imponerte med fire seirer.

Eivind S. Sørum var ikke fornøyd med 22. plassen, men hans tre seirer holdt til å gå i pluss poengmessig. Leif-Harald Svendsbråten fulgte på 23. plass med to seirer i sluttspillpuljen.  Lars Jensen ble nummer 24 og vant sin aller første tellende rankingkamp. Stig André Boberg endte sist, men viste solid innsats og fin framgang.

Dagens Fair Play-premier tilfalt Finn-Cato Hansen (B-72) og Stig André Boberg (Jevnaker).

Stevneleder Thomas Møller hadde en fornøyelig dag i sekretariatet omkranset av mange hyggelige deltakere og tilskuere. I JBTK-kiosken regjerte Lene Jensen med godt selskap i Sissel Moen.

Takk til alle for kioskbidrag og øvrig innsats!

Dagens 100 kamper ble gjennomført på nøyaktig seks timer. Samtlige deltakere spilte åtte kamper. Et morsomt poeng er at sluttspillpulje nr. 2 var nesten like sterk som nr. 1.

PS! Ti Sparebank 1-landslagsluer ble tilfeldig trukket ut blant deltakerne under premieutdelingen. Utrolig nok gikk åtte av dem til JBTK-spillere!

PALLEN: Jonas Jensen, Arne G. E. Ellingsen, Alexander Karlsrud, Victor S. Hellevik og Daniel F. Grefsrud.

FAIR PLAYERS: Finn-Cato Hansen og Stig André Boberg ble premiert med hver sin fruktkurv.

Resultatlisten med rankingpoeng:
1. Jonas Jensen, Jevnaker (+40)
2. Arne Gunnar E. Ellevold, Harestua (+28)