Thomas tuktet Terje

Icon_stevneThomas Møller slo seg overraskende til topps i kveldens sommerturnering i Jevnaker Bordtennishall. Lene Jensen vant dameklassen.

Førstepremiene gikk dermed til leder og nestleder i Jevnaker BTK. Lene Jensen uten motstand fra andre damer denne gangen.

Hun kunne ha fått konkurranse fra Anne Stenerud, som uselvisk ga fra seg plassen da langveisfarende Andreas E. Hungnes (Skodje) spurte om å få delta noen timer før start!

SJEFSDUO: Thomas og Lene vant hver sin førstepremie i kveld. (Foto: Mona Fegri)

25 spillere fra fem forskjellige klubber utgjorde startfeltet, som samlet sett holdt et betydelig høyere nivå enn for to uker siden.

Ikke minst fordi forhåndsfavoritt Terje Herting stilte. Han gjorde alt riktig helt til sist kamp, der han gikk på en smell mot hardtkjempende Thomas Møller. Sistnevnte vant alle sine åtte kamper. 13-11 i avgjørende mot Herting.

Olof Götestam (3. plass) sørget for trippelseier til JBTK, mens 4. og 5. plassen gikk til Marius M. Pedersen (Modum) og Markus Brunsæl (Harestua).

NESTEN ALLE: Kveldens deltakerfelt med unntak av Olof. (Foto: Mona Fegri)

Turneringen var ikke approbert, så ingen av de 100 kampresultatene teller ikke på NBTFs OnlineRanking. Forhåpentligvis fikk alle bra treningsutbytte av kveldens dyst.

Ramin Haghyar (Harestua) vant toersluttspillpuljen med fire seirer og besatte 6. plassen. Han fikk dermed en av ekstrapremiene.

I treersluttspillpuljen gikk ekstrapremien til Daniel Guddal (Harestua). Han gjorde rent bord der og endte på 11. plassen.

Kjetil Johnsen (Dal) vant firersluttspillpuljen. Det ga 16. plass og en av ekstrapremiene. Johnsen vant alle sine fire sluttspillkamper.

Det gjorde også Fredrik Wilkens (Jevnaker) i femmersluttspillpuljen, som tok 21. plassen og den siste tipakningen med Capri-Sun leskedrikk.

Takk til alle som var med og organiserte kveldens treningsturnering. Lene Jensen og Thomas Møller ledet planleggingen, Pia-Helen Fagerslett stilte med påsmurte baguetter og Bert Erixon dømte 21 kamper. Lene stilte også med kanelsnurrer, mens Thomas hamstret premier. Bra lagarbeid!

Stor takk til alle utøverne som deltok også! Samtlige fikk Sparebank 1-drikkeflaske med en Freia Peanøttkubbe inni.

Lørdag 26. august blir det ny turnering i Jevnaker Bordtennishall. Da finner tidenes første Tuppecup på Jevnaker sted! Damespillere fra fjern og nær skal samles for å konkurrere og sosialisere. Vil du være med så meld deg på!