Tim i toppen

Icon_klubbJBTKs eliteseriespiller Tim Cornelius nådde finalen i Gutter 15 i Grand Prix-turneringen Söderspelen i Borås i helgen. Han er nå rangert som nr. 2 blant alle 2000-årganger i Sverige.

Cornelius

UNG TOPPSPILLER: Tim Cornelius er blant de aller beste i sin årgang i Sverige.

15-åringen var syk i hele forrige uke, men klarte likevel å levere en del gode resultater i storturneringen.

I Gutter 15, som inngår i Yasaka Grand Prix-serien, nådde Tim finalen. Der ble det tap mot Johathan Thimon (Norrtull). På veien til finalen vant fire kamper.

Tim Cornelius representerer BTK Linné i Sverige. Han imponerte med 3. plass i Herrer junior 20. Også den klassen ble spilt som ren cup. Tim vant sine tre første kamper før Livan Martinez Pino fra Cuba ble for sterk i semifinalen.

I Herrer junior 17 røk Tim ut allerede i åttedelsfinalen. I Herrer elite tapte han to av tre femsettskamper i det innledende puljespillet.

– Jeg er fornøyd med 15- og 20-årsklassen, men det var dårlig av meg å tape femsetterne i eliteklassen, sier Tim.

Han forteller at han føler seg bedre nå og at han er veldig fornøyd med framgangen gjennom sesongen.

Om to uker ikler han seg JBTK-drakten igjen, når de to siste eliteseriekampene skal spilles i Bergen.